Tisdag 24 Maj

Kan nu lämna in min miniräknare och mattebok och ta ledigt tisdagseftermiddagar och torsdagsmorgonar för JAG FICK VG PÅ NATIONELLA I MATTE B! Känns förjävla bra kan jag säga. Woop woop.



Måndag 23 Maj

I dag var allt annat än en bra dag. Kan säga att det ska bli skönt att komma hem från det här landet. Och att spanjorer är fucktards som borde sitta inspärrade, i alla fall en del av dom. 



21:45

Har bränt mig på tungan, tappat bort mina hörlurar, mår illa och som pricken över i massa plugg som jag alrdig kommer orka ta tag i. Så därför kära vänner, ska jag kolla på glee. puss



Torsdag 18 Maj

Vet inte vad det är för fel på mig men jag är fan trött hela tiden. Skyller på det taskiga vädret.
Idag började jag 12.40 och hade bara en lektion. Ska snart till gymmet och träna spinning, får se hur det går.
Var ett tag sen + att jag är astrött. + att jag måste plugga. Orkar inteeee.






Onsdag 18 Maj

Mattenationella är gjort och det känns jävligt gött, även om jag inte har nån aning om hur det gick. Vi firade i alla fall med kladdkaka och mådde bra över oss själva. I dag regnade det (hur fan kan det vara dåligt väder i hela spanien i maj?) så jag, Olle och Nea satte oss på ett danskt fik och drack varm choklad med vispgrädde och hade det supermysigt. Sen gick vi vidare till Nea och pluggade. Eller, Linnea gjorde det, jag och Olle somnade i hennes säng haha.

Nu ska jag ha ett kärt återseende med o.c, för det var ett bra tag sen! Pusssss



Måndag 16 Maj

Fet ångest för mattenationella i morn. Ska bli spännande att se hur det går azz. Sez

Söndag 15 Maj

Balen igår var jätterolig. Hela dagen var jätterolig. Idag är jag inte så jätterolig. Kollar på gamla nationella prov i matte b och får ångest. Orkar inte med att jag har prov på tisdag. åååh

En månad kvar tills jag blir 18. = En månad + 3 dagar tills jag kommer hem. 

Nu ska jag gråta över mitt liv och önska att jag var assmart medan jag stressångestpluggar matte. tjaarå



Lördag 14 Maj

I dag är det bal! Taggad, tror det kommer bli askul! Om en timme ska jag hem till Linnea för lite brunch, sen vidare till Ebba där vi ska fixa oss, sen bär det av till hotellet för trerätters och förfest innan vi drar till Puerto Banús! Kommer nog bli en awesome kväll! Nu ska jag hoppa in i duschen, ciao




Fredag den 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Efter många timmar i affärerna har jag äntligen hittat allt till balen i morn. Förutom smycken men tror jag kan skrapa ihop nåt med det jag har. Annars får jag springa in en snabbis i morn också, fast det orkar man ju inte. Nu ska jag dra och träna fast jag inte har nån lust at all meneeeeh puss


Har förresten inte haft nån otur idag! Än. 



Torsdag 12 Maj

Listening på NP, tjena kunde det inte varit lite svårare? Annars var det en seg skoldag med 2 timmar spanska, sen hängde jag och olle här med nya modern family och lite annat gott. Sista yogan var idag också, astrist. Lyckades somna i slutet haha. 

Sen tog jag och olle en pw upp till tjuren på berget här i funkis. Tog såklart inte den normala vägen utan världens brantaste lilla stig med massa lösa stenar och tistlar, haha. Living on the edge så att säga. Nu ska jag dra en durre och sen ägna mitt liv åt matte <3333



Onsdag 11 Maj

Fick lite spontant göra engelska nationella igår, Madde var sjuk så Linnea frågade om jag kunde göra med henne i stället. Så blev en liten rush till skolan och kirra det, gick väl varken sämst eller bäst.
Hade en jättemysig kväll med Annika i malaga sen, åt världens godaste sallas evah, inget kommer nånsin slå den azz. 

Sitter och provar min balklänning nu, känner mig rätt brun i den så det steker. Ska firra skor och smycken i morn tänkte jag, sen är det klart! Nu ska jag slagga för i morn är det nationella i engelska igen. Dom ba tröttnar aldrig på np. puzzzz

Måndag 9 Maj

Dagen idag har bestått av sovmorgon, skola, hjärtattack, strand, cookietimes med olle och träning.
Är lite extra glad idag för imorgon får jag träffa min saknade vän Annika! Wiiho!

Haha, ett tag sen.. ♥

I morgon har jag sovmorgon till 13.10, man bara glider alltså. Puss



Fredag 6 Maj

tjena mannen slutade vid tolv idag det var ganska så skönt såatteeeeh. Olle och jag gick hem till mig, åt NUTELLFUCKINGMACKOR som är så jävla goda att man dör. Kollade på Modern Family och bara mådde. Sen gick vi till stan, lämnade tillbaka en dress, köpte en annan, olivias 10-lapp fastnade i automaten när hon skulle ta ut pengar, det var rätt otippat och kul. Däckade lite hos henne sen, gjorde pasta med mögelost på (inte den goda sorten..) sen gick vi till gymmet och biffade.

Ska chillaxa ikväll tror jag, men imorgon blir det nog all in som man säger. Myspys hos Maddis och Eva med kanske ett glas sangria först. Najs dååe.



21:27

Han ba tja. Är lite inklämd.

Torsdag 5 Maj

Idag var vädret jätteoklart. Vi låg på stranden och det var blå himmel skitfint väder, sen på en sekund ser man knappt havet för att det är så mycket dimma! Det var sjukt läskigt alltså. Väntade bara på att The black pearl skulle dyka upp, höhö. Imorgon har vi NP i engelska, weejeee.

Onsdag 4 Maj

Slutade klockan tolv idag, assoft! Drog till stranden med Madde, Linnea och Eva och låg där ett par timmar. Sen gick vi och hämtade upp Olle, sen mötte vi upp Elin, kollade frisörer, köpte glass och satte oss i en park och bara chillade. Asgo dag helt enkelt. 



Tisdag 3 Maj

I dag gick jag verkligen från 8 till 16.30. Kände mig som en riktigt naturare på Katedral.
Hade matte i 3 ½ timme men fattar fortfarande lika lite. Känns bra att Nationella är om 2 veckor.
Har bokat min biljett hem, sjukt att jag kommer hem om 46 dagar.
Har lyssnar på snälla bli min konstant i ett dygn nu. Så bra är den.
Puss

Måndag 2 Maj

Är på jättekonstigt humör. Min mage är fucked up och jag är så jävla sugen på riktigt käk. Annars har jag strosat runt lite på ferian med Olle och Elin, fikat med dom + Linnea, sen drog vi till Madde och såg The wedding planner. Mysigt!
Imrogon har jag min sista svenskalektion för den här terminen, asgötttttt. Synd bara att vi har ett fett prov.

Måndag 2 Maj

Idag är vi lediga eftersom det var en röd dag igår. Och om en röd dag infaller på en söndag i Spanien flyttar man helt enkelt fram ledigheten till måndagen. Helt okej för mig.

Tyvärr suger vädret så man kan inte jobba på brännan. Ska hitta på nåt mysigt med några vänner i stället, även om jag borde plugga matte. Men det förtränger vi ett tag till. Pussss

Första freakin' maj

öööh heeej. skoj igår. inte lika skoj idag. mascara på min kudde och rödvin på min bh. som egentligen är ellens. ellens mammas faktiskt. 



RSS 2.0