Måndag 25 Oktober

Spanskaprov - check.
Efter skolan gick jag och Olivia och köpte kakao, hämtade socker och havregryn från hennes värdfamilj och gick till lägenheten där hennes mamma bor och bakade chokladbollar. Eller aa, chokladbollsmet. GÖTT.

Nu ska jag ta en durre och läsa psykologi. Imorgon! ♥

Söndag 24 Oktober

Idag var jag hos Jasmine, Michelle och Zacharias och åt lunch tillsammans med dom och deras familj, plus två andra tjejer. Åt världens godaste cheese cake. Typ godaste jag någonsin ätit. Och jag är inte ens ett big fan of cheese cake. 

Imorgon har jag spanskaprov, på tisdag psykologiprov OCH SEN KOMMER VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN. Längtar som bara den, ska bli så himla kul att träffa honom! PUSS

Fredag 22 Oktober

Idag var jag på Plaza Mayor med Cicci och Philip, ett stort shoppingställe som hade H&M! Gud vad jag saknat den affären, helt sjukt haha. Som tur är kommer den till Fuengirola den 4 november. Vi gick omkring och kikade i alla affärer där, hittade rätt mycket fint men fick bara med mig en bh hem. Käkade lurre på McDonalds, det har jag inte ätit sen i Sverige, så det var sjukt värt. 


Ikväll hade jag jeans på mig för första gången i Spanien. Hörde att det snöade i Sverige?

Torsdag 21 oktober

Igår fikade jag och Olivia tre gånger i stället för att träna. Tänkte att "ska vi ändå fika kan vi fika ordentligt". Så så kan det gå! Anledningen till att vi inte tränade är för att båda två har fått benhinneinflammation och överansträngningar i benen så vi måste vila - vilket suger! Ska knapra Voltarén också, så jag kan bli frisk nån gång och träna ordentligt! Kan ju behövas när det enda man lägger pengar på här nere är fika..
Nu ska jag ta tag i spanskan och psykologin, har två prov nästa vecka. PUSS

Bjussar på en bild från Ronda!


Ronda part 2

Ravinen som delar staden i två delar
Olivia, jag och Cicci vid muren
Michelle, Sara, Jasmine, Olivia

Ronda

Pigga tjejer på bussen dit
Jättefin utsikt när vi åkte upp
Ett fik i Ronda där skolan bjöd på kaffe, te eller läsk. Jag drack kaffe (!!!!!)
Tjurfäktningsarenan i Ronda
Hinner inte ladda upp mer bilder men det kommer! Nu ska jag käka frulle, puss!

16 oktober

Ronda var jättemysigt och fint! Har precis kommit hem och ska ta tag i plugget nu, visar bilderna ikväll. Puss ♥

15 oktober

Haft en jättehärlig dag! Vaknade vid tio, åt mina efterlängtade nutellamackor, tog en powerwalk med Olivia och sen har jag legat och solat på stranden fram till för en timme sen ungefär. Nu sitter jag nyduschad och väntar mest på att tiden ska gå - ska på restaurang som har tacobuffé ikväll med ett gäng svennebananer. För bara 55 spänn, me gusta! 


För övrig fyllde jag år för 4 månader sen. Bara 8 månader kvar tills jag blir myndig (y) wii


Jueves 20:36

Imorgon är jag ledig, gud så skönt! Ska ta sovmorgon och äta nutellamackor till frukost. Mums! På lördag ska jag till Ronda med skolan, skulle egentligen åkt nästa helg men det blev förflyttat. Ska bli mysigt, var ju där med mamma precis när jag kom till Spanien och staden är jättefin! 

Nu är mina ben helt döda efter träningen så ska bara ta det lunch och läsa spanska skvallertidningar, som jag och Olivia hittade på gatan. Dom bara låg där, så vi tog dom. PUSS

Nutella all day long

Imorgon har jag religionprov. Jätteroligt.

Min värdmamma (som visst inte låg på sjukus, Ellen missuppfattade spanskan.) har köpt Nutella. Efter min, Olivias & Jugges picnic tog jag hem det som var kvar av nutellan och ställde in i kylen, så hon trodde väl att jag ville ha det. Och det vill jag ju. Men det är ju inte direkt nyttigt och nu måste jag ju äta när hon varit så gullig och köpt. 

Back to religionen. 


snygg bild på mig ellen och hjalmar

Vi skulle köpa lite choklad


A casa

Hemma, rolig kväll. Nu ska jag äta nattmacka och vänta på Ellen.
Saknar min pojkvän som tusan förresten. Puss

Ingen mat

Hemma från träningen, stolt över mig själv som gick fast jag var otagg som fän PLUS att Olivia banga. Körde "idioten" på läktaren, upp och ner för trapporna 4 gånger, död efter det! 

En tråkig grej som hänt är att våran värdmamma ligger på sjukhus och vi vet inte riktigt varför. Jag hoppas verkligen inte det är nåt allvarligt, vår värdpappas bror ligger redan på sjukhus jättesjuk i cancer. Man kan ju tycka att det räcker.

Och vem fan ska laga vår mat nu?


turisten i Ronda. var jävligt mätt där. så tänkte att bilden passar in.
fast det gör den ju verkligen inte.

Lunes

Ligger i sängen och dör lite. Är så jävla trött! Att jag snart måste dra på mig träningskläderna och börja gå mot träningen känns inte så jättelockande..

Ellen och jag hade en riktigt mysig filmkväll igår iaf. Vi såg första Harry Potter filmen, åt choklad och kakor och garvade åt den brittiska dialekten. Saknar riktiga filmkvällar, man kan inte ha det på samma sätt här nere liksom. Så när jag kommer hem i jul ska vi ha filmkvällar tills vi spyr. 

Imorgon är det Spaniens nationaldag så vi är lediga, skönt! Hoppas på en chill dag vid stranden då. Hörde förresten att det var frost i morse i Sverige? Höhö. Puss!

Buenas noches

Blev en trevlig lunch (för bara 3 euro!!!) med trevligt folk, en tripp till affären för att köpa kakor och choklad, powerwalk med Olivia och nu ska jag titta på tecknat med Ellen. Ska bara hitta orken att duscha, har verkligen ingen ork eller lust. Jättejobbigt att duscha i Spanien faktiskt, för vattnet är antingen skitvarmt eller iskallt. Bara att välja om du vill bli skållad eller få brain freeze i hela kroppen.



en bild från i somras när jag testade att gå på Lina. (höhöhööö...)
lite random sådär. skitsvårt var det dessutom.

10/10/10

Idag är det den 10/10/10. Hur coolt? Var bara tvungen att skriva det.

Hade planerat cheesecake hos Jasmine idag men det blev tydligen inställt. Så nu vet jag inte vad jag ska göra, det är fint väder så kanske sola lite. Men är inte så sugen faktiskt så vi får se. Förresten sov jag så jävla skönt inatt. Tja



03:32

Mysig men kall kväll, blev av med min kaffeoskuld och fick höra en jädra massa historier. Nu fryser jag så ska krypa ner under täcket och sova. Gött, nighty nighty

Lycka

Dagens träning: Promme till affären. Köpte Milka och Chips Ahoy. Nu mår jag bra igen.

Rainy

Idag regnar det i Spanien. Finns alltså inte så mycket att göra än att plugga, vilket iofs är rätt bra. Så nu vet ni vad jag gör idag.



Förresten så hade min mamma glömt att ansöka om studiebidrag till mig. Hoppsan liksom.

Lördag 11:57

Otippad kväll igår. Ellen och jag satt klockan tio på var sitt rum i mjukiskläder, osminkade och allmänt sega. Otagg på utekväll helt enkelt, men ut kom vi och tagg blev vi. Var med om mitt livs äckligaste moment. Ska inte gå in i detalj men kan säga: full fet tjej + strippstång + inga underkläder så kan ni få fantisera ut själva vad som hände.
Som kompensation hade jag jävligt kul i en snurrande karusell, skrattade konstant i 5 minuter. Idag ska jag plugga, oj vad kul. CIAO



Bilder

Födelsedagsfirande för Cicci
Vidare till ferian
Mycket folk och ljus
Gofres

Lite bilder från the past days! Ferian är alltså anledningen till de snygga klänningarna från förra inlägget. Nästan alla spanjorskor har en under ferian, så Ellen och jag tänkte "por qué no liksom, vi är ju nästan spanjorskor" och vips så såg jag ut som en gräddbakelse. Nej men det var väldigt roligt.

Feria

Redo för att gå ut och göra Spanien! Haha, ferian here I come.

Snygga som få! Nu ska vi rusa, puss

Vamos a la playa

Ska dra till stranden med Ellen nu och dö lite. Är rätt seg! Bilderna från igår kommer upp i eftermiddag/kväll, puss



Bild från igår, tagen från Jasmine



Hola

Hemma efter kvällens bravader. Bilder kommer imorn, godnatt!

Onsdag

Hola!

Jätteskön dag idag, min spanska blev inställd så jag slutade 11.10, hur skönt? Gick lite på stan med Olivia och Jasmine efteråt, skulle köpa ett par byxor och en kofta men sen när jag skulle betala funkade inte kortet! Whata..? Hoppas verkligen inte att jag inte har några pengar på kortet, för då ligger jag illa till..Får hoppas det bara var nån engångsgrej. 

Ikväll ska vi fira Cicci och äte ute på restaurang och sen börjar ferian här i Fuengirola, typ en stadsfestival med massa dans, mat, karuseller, tjurfäktning mm. Så den ska vi gå till efteråt, kommer bli skitkul tror jag! Den håller på ända till söndag-måndag nånting tror jag, så det är fest hela veckan höhö. PUSS!

Tjenna

Sitter med en påse is på benen. Ska tydligen vara bra för benhinnorna och jag hoppas verkligen det stämmer. Vill kunna träna imorgon! 

Annars hade vi skolfoto i skolan idag. Fotografen pudrade mig för att jag inte skulle bli blank på fotot. Tack för den liksom. Haha. Aja, tränade styrka på träningen idag och det känns lite! Min spanska mamma sa att det var bra att dricka ett glas med vatten och socker, det skulle hjälpa mot träningsvärken. Så vi får se imorgon om det stämmer lr inte. Nu ska jag plugga lite, tja.

Hellu

Hemma efter ett långt träningspass, var sen hem så jag sprang hem. Jävligt duktigt gjort om jag får säga det själv. Tyvärr har jag börjat känna av mina benhinnor, vet hur ont det kan göra så hoppas verkligen inte det blir värre! 

Imorgon har jag en skön sovmorgon framför mig, börjar inte förrän 10.40, gött. Sen har vi skolfoto men vet inte riktigt när. Nu ska jag plugga lite och sen lägga mig tidigt för jag är rätt slut. PUSS


Fuengirola by night

Kanelbullens dag

Kom hem. Såg min värdpappa ligga däckad i soffan med huvudet ner. Fick en smärre chock, men han levde. 

Efter skolan gick jag, Olivia, Madde och Linnea till svenska affären och köpte kanelbullar. De 4 sista som var kvar. VÄRT. Gud så gott, det enda som saknades var ett fett glas med kall svensk mjölk. Man kan inte få allt. Satte oss i en lite park och njöt av bullarna, Olivia hittade ett jättestort löv som hon tog hem. 

Snart äre träning som gäller. Tagg!



I miss you more than I thought I could

Idag är det molnigt, ironiskt nog speglar det mitt humör, Joshua Radins musik sätter ord på mina känslor och allt känns bara så jävla tomt utan dig.
Är trött. Ska hoppa in i duschen och duscha av mig allt salt, dränka mig i babyolja och plugga. Eller lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och dö.

Söndag 11:39

Har verkligen inte sovit bra inatt! Drömde att jag fick en yxa i huvudet av en galen mördare, vaknade av att jag hade kramp i benen och täcket var antingen för varmt eller för kallt. Blö.

Ska snart dra till stranden i alla fall, nice att chilla lite.

I will be fine, Just say you'll stay forever mine



Dagen

Har shoppat i åtta timmar. Fyfan vad död jag är! Men det vare värt. Fick med mig ett par jeasnshorts, kostymbyxor, tröja, tre ringar och träningskläder. Hittade lite fler saker som jag inte köpte, bl a ett par skitsnygga skor men dom kostade lite för mycket..

Ska berätta lite om vad vi gjorde igår!
Först gick vi till piren där det satt lite folk som förade. Gick vidare till Hollywood där det satt ett gäng tjejer från skolan, så vi joinade dom och beställde in världens godaste Strawberry Daiquiri! Hela bordet drack den, såg ganska roligt ut. Tog kort, skrattade och hade kul innan vi drog vidare och slog klackarna i taket på Tramps, Four Play och Heavens. Avslutade kvällen med en kycklingkebab (har börjat gilla kebab här nere!!!!!!) med Philip och Ellen. En awesome kväll!

Jasmine, Cicci, Cilla
Hehe, kolla vad affären heter..

Lite bilder från idag med:
Jag & Jasmine
Haha! Olivia, Jasmine & jag
Världens godaste banan & chokladkaka jag ätit

Nu ska jag snart äta paella, ciao!


Drar och rensar affärerna!

Gårkvällen blev jätterolig, berättar mer om den senare!
Nu ska jag dra på mig nåt och sticka och shoppa med
Olivia och Jasmine! Later skaters!



Utgång

Fan vad jag bloggar. Skulle kunna tro att jag inte har nåt liv här. Det har jag. Men jag är så jävla snäll så vill hålla er uppdaterade om er största idols liv. Höhö,

I ALLA FALL sitter jag i min säng i underkläder och handduk om mig. Måste get dressed för ska snart ut och göra Funkan men vettifan vad jag ska ha på mig. Jobbigt. Varför kan inte underkläder och handduk vara värsta party outfiten? Skulle ju va skitsoft.





Lite bilder härifrån

Utanför min skola
Jag & Ellen utanför vårt hus
En bit av havet
Castillot
Strandpromenaden
Playan
Min värdfamilj och tardet herself

I did

Efter skolan gick jag och Olivia ner till stranden, och joinade några andra från skolan. Vi hade köpt med oss jordgubbar och "bröd-pinnar" och doppade dom i Nutella, så.jävla.gott. 

Har också träffat min morbror och hans fru som är på semester i Malaga, så visade runt dom lite i staden och så käkade vi lite. Dom hade med sig lite grejer från Sverige, typ som jacka, min favoritbikini som jag glömde hemma, kamera och massa foton! Så nu kan jag börja lägga ut fler bilder härifrån på bloggen och sätta upp bilder här i rummet så det blir lite hemtrevligare :) Great! 

Hörs ikväll, nu ska jag vila lite. pöss

Impossible

Åt en yoghurt med kexs-smak till frukost?
Haha, att det ens finns liksom. Nu ska jag dra
till skolan för Samh B och Historia, wie.
puss

RSS 2.0