DAMN

Vem började vid tolv och slutade vid ett idag? Jo, jag! Vår andra (och sista) lektion blev inställd så ja, väldigt slapp dag! Tyvärr har jag massor att plugga på till imorn, så min kväll kommer bara bestå av just plugg. Kul.

Efter skolan blev det stan med Ida, Sofia och Disa för att kolla klänningar till fadderfesten! Letade igenom hela stan tills både jag och Sofia hittade två på Vila. Tyvärr så har jag inte fått mitt studiebidrag nu heller, eftersom mamma måste gå till banken och göra överförningen av mitt studiebidrag automatisk. Och hon är ju i Kroatien nu så hon kan ju inte göra det därifrån direkt. SURT!
Aja, får låna en klänning av Sofia i stället så det blir nog minst lika bra!

Nu blir det plugg, ♥

SOVMORGON

Kl är 10.16 och jag har precis vaknat, känns väldigt bra!

Nu ska jag göra i ordning mig och sen dra mot skolan :) puss ♥


PABLO FRANCISCO

Igår var jag på stå-upparen Pablo Francisco med min älskling i Konsert och Kongress! Vi bokade biljetterna för nästan tre månader sen så hade nästan glömt bort att vi skulle gå haha..
Men det var verkligen värt, garvade så jag fick ont i hela kinderna!

Imorgon börjar vi vid 12.00 och har bara två lektioner, så jävla skönt! Eter skolan blir det stan med några från klassen och köpa klänning :)

Nu ska jag plugga lite, CIAO!


ANDERS OCH MÅNS IGEN

Sitter i köket och lyssnar på Svampboblåten..haha. Aja, älskling stack för en stund sen, drar kanske ut till honom senare ikväll :) Bion igår var iaf jättebra! Märktes att det var en Tarantino-film, haha.


19 MÅNADER

Jag älskar sovmorgon!

Sitter och äter frukost och ska senare dra mig till skolan för att ha två lektioner. (!)
Ikväll ska jag se Inglorious basterds med min älskling, vi firar 19 månader idag! ♥










ALL THAT WE FOUGHT FOR

Även fast den här torsdagen började med idrott-springa spåret och ta puls, och slutade kl 16.00 efter en timmes spanska så är jag jättepigg och skitglad! På lunchen sprang nämligen jag, Sofia, Ida och Madde ner till Tacobar. Och jag menar bokstavligen. Eller iaf jag och Ida. Det spöregna ute och vi hade bara ett paraply så Ida och jag tänkte att "what the hell, vi blir ju blöta ändå" och sprang ända från katedral till Tacobar. Sjukt jävla långt. Frågan är om det var värt det när vi fick hosta, rinnande smink och dyngsura kläder? Jaa, för det är gratis dricka + fri påfyllning på Taobar! Höhö

Sen på AP:n hade Ida bakat kladdkaka till vår basgrupp, mums!

Efter skolan blev det att dra ner mot stan och träffa mamma. Shopping stod det på schemat ;) Så jävla värt att gå på stan med sina föräldrar, dom betalar ju allt liksom! Och eftersom barnbidraget inte har kommit på två månader och mitt studiebidrag kommer den 29:e så har jag inte kunnat köpa något nytt alls. Så nu känns det som att garderoben har börjat fyllas på med snygga höstkläder!

INKÖPEN

• Svart linne/Monki
• Diadem med rosett/Monki
• Kavaj/Vero Moda
• Jeansleggings/Vero Moda
• Svart kofta/Carlings
• Beige kofta/Monki


Sovmorgon till kl 11.00 imorn ♥


ANDERS OCH MÅNS



jag dör varje gång.



NU ska jag sätta igång och göra lite mat. Och tacka jossan för att hon gjorde min blogg så stilig :*




tisdag den 22 september

Skulle egentligen sprungit runt i en skog och letat kontroller idag, men mina hörselgångar och halsmandlar sa ifrån. Är ju inte dödssjuk dirket, men pappa sa att det inte var någon bra idé att anstränga sig och riskera att bli ännu sjukare så jag stannade hemma!






Inköpen från igår när jag gick på stan med jossan, titti och lina :) blev ett par svarta jeans också. Nu väntar jag bara på att mitt studiebidrag ska komma. Trodde det kom den 20:e, men tydligen kommer det inte förrän den 29:e.
Nu ska jag fortsätta njuta av min lediga dag!





Steve's

Hej på er!

I gårkväll blev det fredagsmys för hela slanten. Efter gitarren mötte jag annika och vi satte iväg mot Ikano :) Längesen jag var där, tyvärr kunde jag inte shoppa något = depression. Men vänta bara till den 21:a ;)
Men Annika däremot har ju hur mycket pengar som helst eftersom hon fått jobb på Coop Extra där hon tjänar 140 kr / h... Så hon bjöd mig på fika, inte helt ovärt ändå alltså!

Vid åtta gick jag till Sofia och sedan drog vi ner till stan, mötte upp Disa och Linnea. Planen var Steve's, men när vi väl kom dit var det smockat så vi tog en sväng till Hemmakväll och köpte godis, haha. Dit kom Madde också, och eftersom Madde och jag inte hade ätit kvällsmat så bestämde vi att nu jävlar tar vi oss plats! Haha, som tur var behövde vi inte slå ner någon för att få ett bord, utan vi hitta ett dirket (y) Blev en mycket trevlig kväll kan jag säga!

Nu väntar plugg! Puss


fire

Hallå!

Sitter hemma i soffan och lyssnar på The Sounds.. Haha, som min syster sa "äh, vafan nu sätter vi på lite musik. Den här var ju längesen!" Så nu sitter vi alltså och dunkar en, vad kan det vara, 7 år gammal skiva? Lite kul att man efter alla år fortfarande kommer ihåg låttexterna :D

Ska snart börja göra mig i ordning till kvällen. Min syster och hennes Kung Fu-klubb ska ha en uppvisning med käk efteråt på Konsert och Kongress ikväll :) Vietnamesiska ambassaden ska tydligen närvara, så det är finklädsel som ska på!

Ha det bra, puss!




true blood

Det blev inget av med att åka och kolla på träningen. Titti hade plugg och jag kände också att jag inte riktigt orkade. Är hemma hos mamma nu och tillbaka i sängen med datorn, harry potter och farmville! Ska nog stanna hemma imorgon, känns som att jag egentligen borde gjort det idag men äsch! Fick ju redovisningen gjord och det var ju jättebra! :)

Nu ska jag nog checka in serien True blood, hört att den ska vara bra :) Börjar kl 22.00 på ettan! (då slipper vi all reklam också (y))




saknar dig ju redan.



good bye my almost lover

Hej hej!

Gick till skolan idag, men stannade inte kvar så länge. Kände att magen började göra ont igen och kände mig allmänt hängig. Redovisade i alla fall, gick rätt bra med tanke på att gruppen hade planerat om lite eftersom tre stycken saknades igår också.  Blev att läsa lite innantill men annars tyckte jag vi gjorde bra ifrån oss!

Ikväll blir det att åka och titta på en gympaträning med titti. Är verkligen sugen på att börja träna nåt, och gympa har ju både jag och titti gått på och det är ju bra träning så vi funderar på att börja :)

Nu ska jag göra i ordning lite här hemma och äta nåt, sen så småningom dra mig till stan.

Puss







green eyes

I came here with a load
And it feels so much lighter now I met you
And honey you should know
That I could never go on without you


ajaj

God morgon!

Ligger i sängen och lyssnar på Coldplay och spelar farmville. Hehe, det är ju inte såå kul men ganska gulligt spel :) Är inte i skolan idag, eftersom jag upplevt den mest hemska natten i mitt liv. Nae, men den var inte kul kan jag säga. Vaknade vid tre-tiden kanske med så jävla ont i magen att jag bara låg och vred mig. Ropade på mamma, som fick ringa vårdcentralen och fråga vad det var för nåt. De visste inte riktigt, men det kan ha varit att jag ätit nåt dåligt eller liknande. Som tur är blev det bättre och nu känner jag bara av det lite (y) :)


Idag ska jag iaf försöka plugga lite på redovisningen imorn, sen blir det nog mest bara farmville och min tillfälliga drog harry potter!


jag just nu! höhö



X&Y

tjo!

sitter och pluggar och lyssnar på den här låten.. älskar början speciellt!




(y)

Hej hej!

Ny vecka, veckan med stort V. Nejdå, men på onsdag ska våran grupp redovisa om vårt uppdrag och sådär. Känns jättenervöst, för det är ju nytt och man vet inte hur vi blir bedömda riktigt, och alla är så osäkra på om vi tagit med allt. Men det går nog bra :)

Efter skolan gick jag och Sofia ner till Espresso House och tog en, såklart, Chai-latte. Haha, stammisar? Fick sällskap av Carro, Disa och Sandra också, haha, jag har världens roligaste klass :*

OCH NU HAR JAG BOKAT BILJETT TILL LARS WINNERBÄCK 11/12 ♥ woho, ska bli så jävla kul!



'

puss

RSS 2.0