good bye 2009

Sitter i sängen för tillfället, pojken har precis gått. Ska snart åka in till Annika för att fixa och trixa, äta och förkröka. Senare bär det av till en fest i stan och sen förmodligen till Borggården! Är pepp som satan, kommer bli ett grymt nyår! Lite osäker på om det kommer slå förra nyåret, men hoppas på att det blir minst lika bra!



världens bästa

Jag har världens gulligaste pojkvän. Han skulle komma hit ikväll, men sa att han hade missat bussen. Jag blev ledsen för att jag ville att han skulle komma hit, men vem ringer inte på dörren en halvtimme senare? Aw, blev så jävla överraskad haha. Så gulligt :) ♥

Tyvärr så ligger han däckad i sängen just nu, efter att han slog huvudet i taket när han undvek min spark. Wahaha.


shopping shopping

Hemma från en jävligt bra shoppingdag på stan! Fick med mig ett par trosor från Sonia Rykiel, en navelpiercing, en necessär, lösögonfransar, en oversize-tröja, en kjol och bäst av allt; EN NYÅRSKLÄNNING! Och allt var på rea, sicket flyt va?

Hann faktiskt med att dö på stan idag med. Efter att Sofia hade åkt hem kom jag på " Vafan, hade inte jag en påse eller?" Fick panik, hade glömt min påse med alla mina inköp i! Sprang ner till Din Sko där jag var sist och hade sån jävla tur att den låg kvar! Pjuh, fatta vad ovärt om jag hade tappat den! 500 spänn bortkastat liksom. Tackar Gud för att jag föddes med tur. ♥




Min nyårsklänning! Ser ut som en svart säck på bild men den är jättesnygg på!


Halsbandet jag fick av min syster i julklapp. Älskart ♥


Nu

Nu har jag ätit lite knäckebröd och ska hoppa in i duschen! Smell you later ♥

can you meet me halfway

God morgon!

Vaknade nyss och gick ner till köket för att äta frukost men jag var inte alls hungrig. Hm.

Gissa vad jag gör just nu?
Vaktar en kanin! Vid namn Konrad. Haha. Det är Disas kanin som jag och Carro delade på att vakta. So here I am. (Disa ska köpa en fejjn present från Thailand som tack)

Idag ska jag nog åka ner till stan och träffa Carro och Sofia, ska bli kul! Puss


Konrad just nu

skidåkning och ice age

Sitter i soffan och chillar. Idag har jag faktiskt åkt skidor! Åkte över till Alperna en kort sväng och körde lite...  Naerå, skämt åsido. Vi var bara i fjuttiga Kisa, wahaha. En backe var öppen (y) Det var jag och älskling, hans syster och hennes pojkvän Gray från Australien. Haha, älskling och Gray hade aldrig åkt skdor innan så de fick sig ett par smällar. Och jag och Karro fick oss ett par goda skratt.

När jag kom hem la jag mig och mitt duntäcke i soffan och kollade på Ice Age. Bästa filmen. (Tänkte på dig loppan, miss you :( ) Sid dödar mig, haha fan vad jag älskar den karaktären.

Nu ska jag dricka te och kolla om det går nåt bra på tv. puss





Haha, lekte lite på picnik, älskling fick va offer.

just det

Haha. Hade glömt att jag raderat min gamla mail-adress som jag vanligtvis loggar in med. woooopse!


JAG KAN INTE KOMMA IN PÅ FACEBOOK

Jag kan inte komma in på Facebook. Jag kan inte komma in på Facebook. WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH


myskväll

God morgon!

Fia har precis åkt hem efter att hon sov över här i gårkväll. Vi var här hemma i stället och hade jättemysigt. Åt pizza, chips och dip, cola och chokladbollar och tittade på Alla hans ex och Harry Potter och halvblodsprinsen. Åh, finns det nåt bättre än Harry Potter? Haha seriöst, de bästa böckerna jag läst.

Ska iväg till mor snart och vad som händer ikväll är sånt som märks. Hoppas på myskväll med min boyfriend. ♥

26 december

Har haft en jättebra julafton och fått finfina saker! Men det är skönt att den är över.
Idag var jag på stan med Sofia och Carro, checka in mellandagsrean som var en besvikelse tyvärr. Ska till Sofia senare vid sju och ha filmkväll, kommer bli skitmysigt ♥
22 månader

dan före doppardan

Julafton i morgon och jag har precis vart i affären och köpt paket till paketleken. Så nu kan jag lugnt invänta julen. Bajsdisa åker till Thailand idag. Avundsjuk? Like hell. Jossan glassar i Kanada. Avundsjuk? Hell yeah.

julklapparna klara!

Har äntligen köpt alla julklappar! Och jag hittade jättebra saker både till mamma, pappa och mormor och morfar. Yay. Har egentligen ett paket kvar, men det är till paketleken och tänkte gå till affären här i Brokind (Ja, det finns faktiskt en affär här!!!) och köpa Toffifee eller nåt.

Hann faktiskt med att träna innan jag drog till stan så nu kommer jag inte ha lika dåligt samvete när jag smällt i mig all julmat. Höh.


Imorgon kommer tjocka släkten! Dvs sju pers haha.

Julgranspynt

Har pyntat julgranen med mamma nu! Den är inte den vackraste men den funkar. Först började vi med att sätta in alla ljus i granen, höll på med det i typ en timme, när vi äntligen var klara upptäcker vi att flera lampor inte lyser. Fuck, bara att ta en gammal ljusslinga. Men nu sitter dem på plats och lyser!
Hittade julklapp till pappa idag på stan, men har fortfarande mamma, mormor och morfar och faster att köpa till. Funderar på att dra till stan i morgon, eller jag måste nog.
Dagens roligaste på stan:
Titti var på toa och jag stod och väntade utanför. Hon öppnar dörren och ser att det står en tjej bredvid mig, tittar på henne, tittar på mig, tillbaka på tjejen och sen på mig igen och säger "kom". Låter inte så kul kanske men det var det!

Shut it down

Vaknade vid tio idag av att nån jävel ringde på hemtelefonen. Går upp för att svara bara för att upptäcka att den har lagt på. ÅÅÅH! Tur för den att jag somnade om.

Vaknade för nån stund sen och har ätit lite frukost. I eftermiddag ska jag ner till stan med Titti och förhoppningsvis köpa de sista julklapparna. Stört att det är jul om bara tre dagar!


maha, en snygg bild från nian!


4:e advent

I dag har jag sovit ut, öppnat ett paket i min julklappskalender, ätit frukost och lirat Mario. Man blir fast. Höh.

Ska dra till Titti i eftermiddag och sen vidare till Carro vid sju - åtta, kommer bli nice! Måste ner till stan snart också, fyra dagar kvar till jul och jag har inte köpt hälften av alla julklappar... Ojoj.




Robinson

Blir en hemmakväll framför Robinson i kväll. I morgon ska vi laga middag hos Carro, kommer bli riktigt mysigt! ♥

LW-bilder

Här kommer några bilder från LW-konserten!






dasen







Avslutar med en snygg bild på Disa!

Bilderna är Maddes!

Super Mario <3

Nu blir det Super Mario Sunshine för hela slanten! puss




Jullov

Äntligen är det jullov! Efter en jobbig vecka med tre prov är det extra skönt, speciellt eftersom proven gick bra!
Fick reda på lite betyg i torsdags från några prov och det gick super.
På torsdagskvällen var det ju Tomtefesten. Sofia och jag hade tänkt köpa biljetter vid insläppet men de var slut så vi kom inte in... Förrens efter en timme höhö. Värt att slippa betala 100 spänn för det var inte så överdrivet kul. Helt okej men så sjukt packat med folk på dansgolvet så man klämdes ihjäl. Efter gick jag och Sofia hem till henne, sov tre timmar och drog på avslutningen. Tror halva Katedral var bakis.
Eftermiddagen/kvällen spenderades med älskling :) Vi kollade på julklappar och sedan gick vi och åt for free (y) Mysigt som vanligt ♥
Snart kommer min syster hem, har faktiskt
saknat henne lite.

Nu...

... ska jag ta tjuren vid horna och dra gubben i skägget och plugga in 50 sidor om stress, ergonomi och träningslära. Lite ironiskt att ha prov på stress?


@ CARRO

Sitter hemma hos Carro som har varit världens bästa och fixat min blogg! ♥
Tanken var att vi skulle plugga men det hände nåt med det.. Får göra det i kväll.
Nu har det snöat i tre dagar! Det kanske blir en vit jul trots allt? :)
Carro leker gravid förresten.


MÅNDAG

Sista veckan innan lovet och jag har tre prov att göra. Kul.
Gjorde matteprovet i dag så har bara spanskan och idrotten kvar! Tänkte plugga spanskan nu men fastnade framför datorn. Carro kom hit och ge mig lite mental support!


Förresten har jag fetaste träningsvärken i dag! Kul när man har underskåp.

PUSS

JULEN ÄR HÄR.

Äntligen snö! Fick julkänsla på riktigt i morse när jag såg att det var vitt ute. Wiho.
Blev en julklapp köpt i går i af, till min syster. Får köpa resten i veckan! När stan stängde åkte jag och älskling hem till honom, kollade på Happy Feet och myste. Lovely as usual. ♥
Chockade mig själv i dag när jag kom hem genom att gå ut och springa och styrketräna! Är helt slut i kroppen nu men det gillas! Snart ska mamma och jag baka pepparkakor. Hoho.
En bild från Österrike. Ignorera min snygga hjälm.

LARS WINNERBÄCK

VEM FICK LARS WINNERBÄCKS AUTOGRAF DÅ?!

Jag!! Är typ fortfarande i extas! Konserten i går var helt jävla bäst!
Klantig som jag är glömde jag kameran i väskan som jag lämnade i, så jag får ta Maddes bilder. Så dom kommer lite senare! :) I dag ska jag gå på stan med älskling och kolla julklappar, sen ska jag sova hos honom. En perfekt helg!

Missa inte hans intervju i Corren!


Lasse och målbrottsfail

Sitter hemma hos Disa och taggar inför kvällen! LARS WINNERBÄCK, here we come! Kommer bli grymt!

Lägger in ett klipp som Titti visade mig i onsdags, spola fram till 1:13. Hahahaha!


SJUKLING

När jag vaknade i morse hade jag så sjukt ont i magen att jag bara låg och dog typ. Försökte äta frukost men fick inte ner så mycket så gick och la mig igen i stället. Nu har jag inte lika ont så ska försöka plugga matte och spanska. Yay.

I dag skulle vi fixat vårt bidrag till klasskampen, efter skolan skulle jag gå på stan och kolla julklappar med älskling och i kväll är det dans. Så det suger att jag blev sjuk just i dag.


FRUKTSOPPA



Hahaha, kunde inte sluta skratta första gången jag såg den här!


PROBLEM

En sak jag inte tycker om är att laga mat ensam. Det är kul om man är flera stycken men när jag är själv vill jag bara laga nåt som går snabbt. I bland struntar jag i att äta, bara för att jag inte vill laga mat. 

Så är det just nu, har typ spagetti och köttfärsås som jag kan värma men vet inte om man kan värma pasta? Allstå redan kokt pasta. Har ingen micro (!) så måste värma i ugnen eller i en katsrull. Hm. Får prova mig fram.
puss

ICE CREAM

Värt. Hittade Daimglass i frysen. ♥

MARDRÖM


Alltså.. Jag var ju på vårdcentralen i dag. Och jag skulle kolla upp min huvudvärk, så en läkare tog blodtryck, lös i mina ögon, kolla reflexerna och sånna grejer. Trodde att det var allt men så säger hon, "Vi får väl ta lite tester och se om vi hittar nåt där" Tester = sticka in en nål i ARMVECKET som suger ut blod. Har sett när de gör det på tv och sådär, och jag kan säga att det är min värsta skräck! Värre än att ta spruta! Fyfan vad äckligt jag tycker det är. Isch. Jag dog.


BAD ROMANCE



Usch, hittar verkligen inte motivationen till att plugga. Brukar ta tag i
pluggandet när det verkligen gäller men jag orkar verkligen inte nu.
Huvudvärken gör det inte lättare.

Hoppas de hittar en hjärntumör i min skalle i morn så jag kan ta ledigt
från skolan. Pah.


LÖRDAG


Back on track efter en värd kväll! Tappade plånboken med busskort, bankkort och leg i. OVANLIGT ATT JAG TAPPAR BORT SAKER. Vanligt att jag alltid hittar dem igen! Den låg på McDonalds. Haha. Pjuh.

I kväll ska jag va med min älskling :) Ska bli skönt att bara ligga och glo på film. Har lånat Phantom of the opera av Disa, såg ju den musikalen i London så ska bli kul att se filmen också. Får se vilken som är bäst. Om nu älskling vill se den. Annars blir han tvingad. Mohaha.


EXSTENSIONS

Glömde säga att jag skaffat hårförlängning! Vad tycker ni? :)
Snart drar vi ut!

DIVA

Hej! Sitter hemma hos carro och underhåller mig själv för tillfället. Snart kommer Disa och Sofia och då blire fix inför kvällen, tre fester inplanerade! Hård kväll nalkas. puss

FIA MIN GUD

Tjoo! Sitter hemma hos Fia och ska snart börja plugga till THE BIG TEST i morgon. Gud vilket hårt ig jag kommer få! Är helt död efter skoldagen i dag så får se hur det kommer gå att plugga..
Lever på att det är jullov snart. Puss

YOU FOUND ME

I går var världens skönaste skoldag. Hade ett nationellt engelskaprov dirket på morgonen och när man var klar fick man gå hem. Wuho. Jag, Disa, Sofia och Carro åkte hem till Disa och lagade scones och relaxade.Det bjöd på många skratt kan jag säga! (Penpal, läs på carros blogg: flowerbombs.blogg.se)

I dag måste jag ägna mig åt att plugga, har tre timmars-prov på fredag om hur beslut tas i Sverige och hur vårt valsystem funkar. Men jag får panik eftersom jag har huvudvärk i princip hela tiden och kan inte koncentrera mig då. Kanske blir sjuk till fredag..? NEEE, inte skolka här inte!

RSS 2.0