fortfarande lördag.

sitter hemma hos mamma nu. inväntar titti, hon ska sova här ikväll. :)
har glassat i solen sedan jag kom hit. hoppas på bruna ben till skolavslutningen. (y)

coldplay-the scientist. älskarn.

lördag.

idag har jag varit duktig och städat mitt rum! har tänkt göra det hur länge som helst, så det är skönt att det äntligen blev gjort! ska iofs till mamma idag, så kommer ju inte kunna njuta av mitt nystädade rum, men å andra sidan så kommer jag ju hem till ett nästa vecka (y)

i torsdags gjorde vi det sista nationella provet. weeei, asskönt att ha det gjort! det var i spanska, uppsats. gick nog ganska bra, hoppas att jag kan behålla mitt vg iaf ;) fick reda på geografiprovet vi gjorde i tisdags också. mvg +, det satt skönt. hoppas verkligen att jag kan höja mig till mvg i geografi, historia och samhällskunskap :)

igår efter skolan hade jag min sista gitarrlektion för terminen. efter det gick jag till stan, gick ensam till en början med sen kom jossan och gjorde mig sällskap :D kulkul, efter ett tag skulle vi möta upp älskling. haha, vi stalka honom i gränden :D letade efter avslutningsklänning men hittade verkligen ingen! fan, paniken kommer alltså. det är minder än två veckor kvar!
vid halv fem ungefär drog jossan hem och älskling och jag gick till stångån och kollade på systers kung fu-uppvisning. sen åkte vi hem till honom och myste :)


puttinutt ♥


when it was good

ååh, jag har glädjerush :D gick till stan och träffade jossan efter skolan, hon bjöd mig på en snickers på georg's. det tackar man ju inte nej till precis! ;) tog en lång fika med skojskoj prat och sen strosade vi runt på stan ett tag. väldigt värt, för jag hittade skinnjacka. solglasögon, linne, örhängen. fett nöjd är jag :)


skinnjacka: monki
solglasögon: åhléns

örhängen: H&M

till lite tråkigare saker; när jag kom hem upptäckte jag att jag var skakis i hela kroppen. jätteäckligt. kan inte hålla stilla fingrarna ;s sen måste jag rita två bilder till fredag, skriva om renoirs liv och plugga på svenska poeter :) finns ju roligare saker ;)

pussssss ♥

15 månader

uuusccchhh, precis när jag skulle börja skriva kommer en geting in i rummet! fyfan vad jag hatar getingar, speciellt när dom flyger fram till en och brummar precis vid örat. det äckligaste som finns! sitter bara stel av skräck och väntar på att den ska flyga vidare. tur att den gjorde det (y)

skulle egentligen inte skriva om nåt äckligt som getingar, utan om mig och min älsklig som varit tillsammans i 15 månader idag! ♥ :) yay, ska snart åka till ryd för att kolla på hans klass musikal, höhö.


jag älskar dig älskling :) ♥

-

har precis kommit hem från jossan! sov över där, känns som det var ett tag sen så det var kulkul :) vi middagen satt vi och pratde om våra minnen från när vi var små. herregud, jag dog när jossan berättade om en lek vi lekte. vi stod mitt emot varandra, med var sitt glas med vatten. sen tog vi en klunk var, gurglade och spottade på varandra! hahaha, hur sjukt kul är inte det? vi var vilda.

framåt kvällen blir det grillning hos titti med jossan, älskling, lina och david :) sara skulle också varit med, men hon skulle bort! :/  aja, nu ska jag snart dra mig till titti och fixa och trixa. puss!


"jag är så begåvad och hon då, värsta missfostret"

(K)

yay, rolig dag i skolan må jag säga :D tror tyvärr att den kommer bli motsatsen imorn, vi börjar med spanska np, och antagligen också no-labben. usch. men det är bara att härda, tror bara att det är 15 skoldagar kvar ! sjukt lite.




♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

half baked

tjo!
den här dagen började jättedåligt! jag vaknade, skittrött och ashungrig. hade inga bra kläder att ha på mig och min hårdag var usel. var tvungen att springa till bussen och när jag väl kom dit upptäckte jag att jag hade glömt mitt busskort........ (y) men fick åka med ändå, så det var ju bra. i bussen satt jag och frös och gjorde ingenting eftersom min ipod laddade ur igår och laddaren är hos pappa. skit. väl i skolan upptäckte jag att jag hade glömt mina nycklar hemma också , slampa.  fick ta extranyckeln.
som tur var blev dagen bättre, träffade josefine efter skolan :))))) vi åkte till ikano , hade inte varit där på år! hittade en bikini, en bh och en väska :) värt. köpte en glass och hårinpackning också. (y)
väldigt kul att träffa jossankossan som vanligt :D vi började prata om att åka till öland/gotland/danmark i sommar också, faan vad kul vi skulle ha :D blev jättepepp på det nu :)

nyss när jag satt och kollade på talang ropade hanna "ben & jerrys"! tjoho, kan man avsluta kvällen bättre? älskar glassen alltså. mm.



i have it all

äntligen fredag! jag älskar fredagar, vi har tre lektioner, matte, musik, italienska :) på musiken har vi börjat med ett grupparbete, vi får i stort sett göra vad vi vill inom musik. jag, elin och sara ska spela simon and garfunkels låt scarborough fair. elin ska spela melodin och jag kompet på gitarr, och sara ska sjunga. kommer bli super!
efter skolan gick jag till gitarren, och sen tog jag bussen till älskling :) HAN ÄR GRYM, BARA SÅ ATT ALLA VET DET!
kan tyvärr inte skriva hur grym han är, eftersom jag skulle överbelasta internet då ;) iaf så älskar jag honom ♥

match box

hade tänkt att helgen skulle gå åt till att plugga. men fick sällskap av annika över natten så det blev att umgås med henne i stället, vilket var väldigt mycket roligare än att plugga. så egentligen ska väl resten av dagen gå till so:n, ska kunna hela europakartan, var alla länder ligger + huvudstäderna. sen har vi också läxförhör på august strindberg. gud vad kul!


valborg 2009

i torsdags var det valborg, och det blev LYCKAT! efter jobbet (som vanligt var roligt med anna!) åkte jag, titti och jossan till tallboda och köpte banan, choklad, läsk och marsmallows. blev att grilla det tsm med wille, albin,  david och lina. sjukt trevligt, jävligt kallt dock. när vi kände att vi var klara med grillningen drog vi till stan, hängde en stund vid stångebros gatukök, haha. sen gick vi mot stångebro och va sociala där ett tag :) herregud, det var verkligen poliser överallt! fick själv ett möte med en av dom men det ska vi inte gå in på ;o
  vid elva-halv tolv hade vi frusit sönder och var ganska trötta så vi dumpa wille och åkte hem till lina för att värma oss och kolla på film. tyvärr såg vi en SKRÄCKFILM. usch, jag hatarhatarhatar skräckfilmer. satt och kollade genom fingrarna under hela filmen, eller tittade in i tittis hår. stackarn, jag skrek rakt i hennes öra.
tack titti,jossan,älskling,lina,david och wille för en lyckad valborg !

RSS 2.0