Valborg

Ferian äger. Och ikväll ska vi röja som fan, wehooo!

Valborg är det ju idag, glömmer typ bort det här nere eftersom man inte firar det. Så i stället för att supa och kolla på en brasa med resten av alla linköpingsbor ska jag hem till Madde och Eva, föra lite och sen vidare till Ferian och dansa, äta maaat och åka karusell! Kommer bli en grym kväll! Puss

Fredag 29 April

Lite depression över vädret här nere, speciellt eftersom det är feria och vi är lediga på måndag. Självklart regnar det då liksom. Men det kan vara mysigt också, speciellt när man äter Oreos, dricker te och kollar på Modern Family med en bästa vän.

Har hunnit med träning också, sen gick jag, Ellen x2 och spanade in alla länders casitas, alla har massa mat från deras länder. Man vill fan äta alllllllt. Gud vad jag kommer spendera pengar på mat den här helgen haha.

Veronica Maggio

Dör på hennes nya skiva. Oh ♥

Satan i gatan

Är så jävla slut. Har huvudvärk. Är irriterad för att datorn är så fucking lagg. Ska kolla på Modern Family som fan och bli på bättre humör. ♥

Onsdag 27 April

Precis hemkommen från stranden. Slutade tidigt idag så vi gick till stranden och hängde, typ världens bästa häng! Börjar bli skönt i havet nu också och det gillas starkt. Ska snart dra till gymmet och svettas med Linnea. I helgen är det feria, tagggggg.

Tisdag 26 April

Usch vad trött jag var när jag vaknade idag. Blev lite för trött i skolan så Olivia och jag ballade ur på matten haha. Ronny är den nya Erik hahah.
Efter skolan gick vi till Lorena och fikade ett par timmar, sen blev det spinning med Linnea! Var ju två veckor sen jag tränade så det kändes kan jag säga! Tyvärr hade vi inte spinning-Bruno utan en jobbig tjej som jag blev så irriterad på. Men det gick bra ändå!

Nu har jag ätit och känner att det blir tidig läggdags ikväll. Måste bara läsa i Thérese Raquin. Kul är ju det. 

Vaknade förresten i natt av att jag svettades, så var tvungen att ta av överkastet. = Det börjar bli varmare! Wiho.

Söndag 24 April

Chillplanerna igår blev utbytta mot utgång fullt ös medvetlös. Dansade i princip hela natten, lätt en av de bästa utekvällarna! Idag har jag druckit god juice med Sara och Olle, försökt plugga in hela engelska B:s grammatik och ätit en död hamster. 

För 4 månader sen var det julafton förresten.

Lördag 23 April

Har haft ett underbart påsklov i Sverige. Sjukt att det typ var bättre väder där än i Spanien. Är tillbaka nu och det regnar så det är ju lite halvdeppigt kanske. Ikväll ska jag chilledilla med mina frändz, puss

Tisdag 12 April

Haha fyfan vad jag var taggad i skolan idag. Världens överambitiösaste tjej. Inte. Var så jävla trött, efter att inte kunnat somna, somnat, vaknat kl 04.00 och inte kunnat somna om + var dödshungrig. Aja, det gick med ett par för många raster ute i solen på terassen. 

Efter skolan gick vi och åt asgod mozzarellapanini, fixade mina naglar (tog 70 timmar, missade spinningen..) var med när Elin tatuerade sig på läppen (!!!!) och sen kollade runt lite på stan. 

Imorgon är jag så jävla ledig, och därför ska jag och Linnea + Olle + bror ligga på stranden heeeela dagen och jag ska pressa så hårt. Fan vad gött det ska bli.

Måndag 11 April

Okej, vad är grejen med att det typ är lika varmt i Linköping som här? Om det ska va 20 + i april i Sverige är det ju ingen idé med att hänga i Spanien liksom. 

Idag började jag 12.10, assoft. Köpte tryfflar efter skolan, 2 paket för 1 för 1.39 euro. Var ju tvungen att köpa då ju. För värt för att inte köpas. Hehee. Svettades som en gris tsm med Nea på ett spinningpass sen, mådde lite illa. Kan ha vart tryfflarna. Fast låter bättre om vi säger att det var för att jag körde så hårt, hähä.

Tappade bort min jacka med min iPod i, trodde jag. Men hade bara glömt den hos Linnea, som tur var! Nu är det bara 4 skoldagar kvar, sen är det loooov! Fan vad jag ska sola. Puss


Söndag 10 April

Underbar helg. Igår var vi en sväng i Sevilla och chillade på platsen där Knight and day spelades in (ni vet där dom åker asfort vid ett torg typ) och tyckte vi var skitcoola. Sevilla var fint, som alla andra spanska städer typ, och varmt med 32 grader. 

Idag låg vi på stranden, såg en bläckfisk live, köpte pizza med elin, fick sand överallt (då menar jag överallt), badade i havet, lyssnade på musik och bara mådde. Så jävla härligt.
Trallade hem till Olle sen och sofftade i hennes soffa (hehe) och åt glass och pratade om alla minnen härifrån. Haha, vi har verkligen tur som bor i samma stad i Sverige! ♥

Ska snart duscha av mig allt salt från kroppen och kolla lite på SATC. Pussssss

Fredag 8 April

Utvecklingssamtal idag, gick bra! Kom på det precis när jag satt och åt så jag fick rusa iväg till det haha. Efter skolan gick vi till stranden, så jävla underbart! Somna i solen, finns det nåt skönare? Efteråt gick jag förbi och hämta typ 20000 böcker för jag måste plugga på allt i helgen, kul! Spinnade med Linnea sen, stackarn hade bränt sig! Ska möta upp henne och några till snart för en mysig kvällsfika. Imorn ska vi till Sevilla! Det skulle bli 34 grader, skönt.



Feliz

LYCKA när Olivia påminde mig om att vi har sovmorgon imorn!
Hur skönt? Ska sova så mycket. ♥

Onsdag 6 April

Idag har jag haft en kort och skön dag i skolan.
Slutade vid ett och gick sen och klippte av mig halva håret kändes det som.
Fikade med Olle, Madde & Linnea på Lorena och tog en tonfisk-sandwich utan tonfisk.
Såg en kille med gult hår. Madde förklarade hur litet Hagfors är. Det verkar verkligen litet haha.

Ska träna klockan 6 och innan dess hinna med lite plugg! Puss



Tisdag 5 April

skola
snabbmakaroner
träning
plugg

Ungefär så har min dag sett ut. Hjälpte Madde med hennes arbete till projekt och layout (tror jag det heter?) och lekte mobbare. Haha det var kul. Ciao

Måndag 4 April

Hemma från världens bästa resa, Barcelona var så himla lyckat, saknar det redan! Så skönt att få komma bort från lilla Fuengirola till en storstad och bara må. Åh vad underbart det var. Bilder kommer jag sno av någon som hade kamera med sig och när bilderna kommer upp på fejjan.

Nu ska jag skriva en uppsats om cykeln. Woop woop ♥



RSS 2.0