tors dag

Gick till halv två i stället för fyra idag. Hoppsan! Drog ner till stan med Disa och Sofia och köpte en jättesöt klänning jag spanade in i tisdags och ett par knallrosa sidenshorts! Sofia köpte likadana, Disa köpte turkosa och Sandra köpte svarta. Gissa vilka som kommer gå och matcha varandra på peace and love? Haha!
Ikväll är det träning som gäller, peace!

tajt schema

Gud vad trött jag är! Det har verkligen varit full rulle hela dagen, men då känner man ju att man lever iaf, haha. Sprang på morgonen, cyklade till skolan, hade Np i Engelska skriftligt, AP resten av dagen, sedan musikprov. Pust. Hann träffa älskling en stund innan jag cyklade hem, bytte om och drog på yogapass med Sandra. Nu avlider jag nästan av hunger. Hoppas på god mat, herrå.

Gammal bild på min fina vän Annika som tog körkort idag! Grattis! ♥

tisdag

Idag höll Disa i lektionen på idrotten och vi körde yoga! Haha, väldigt roligt faktiskt men blev helt slut i hela kroppen efteråt. Har varit som en zombie hela dagen. Något som piggade upp mig, och alla linköpingsbor? var att det var gratis Ben & Jerry's på Karamello. GRATIS!!!! Så värt. Nu ska jag fördjupa mig i musikplugget. Puss


.

I can't live, with or without you.

candy man

Vaknade upp bredvid min älskling i morse. Det mysigaste som finns! Vi har bara legat och dragit oss idag, tittat på tv och spelat Röj :D Hade tänkt att träna idag med de hanns inte med så jag funtar på att springa imorn innan skolan. Om någon sån extrem ork finns. Kommer bli en tuff vecka med tre prov, yay. Dör lite av tanken på musikprovet.
mumma

fredag

Fredagskvällen spenderades hos Sandra tillsammans med ett gäng sköna typer. Böjds på armbrytning, gamla klassiker, bullar och snygga dance moves. Hade riktigt kul, var så himla trött bara. Däckade dirket i sängen när jag kom hem.

Idag har det gjorts många barn. Jag har tränat och städat rummet och ska snart dra duschen. Ikväll kommer my b-friend hit och då blir det mys i guess.



Sandra herself. Det tog oss 2 timmar att åka till Ikano, lämna in ett cv och titta på en tröja. Sega? Neerå.

onsdag

Ja. Kul. Mer snö.

Annars har dagen bjudit på kakor. Åt typ 20 st och fick en fruktansvärd plåga i magen. Men det var det fan värt. Efter skolan begav jag, Titti och Michis oss till the gym och brände fett. Blev så jäävlaa sugen på SubWay också, måste fan äta där snart! Nån som är på? Nu blir det spanskaläsande, woho!



Härlig bild tagen för typ två veckor sen.♥

mat.

Min helg har tillbringats hos Mormor och Morfar. Där åt vi. Sen åt vi. Efter det så åt vi. Sen åt vi lite till. Tittade på Milleniumserien, har redan sett alla filmer men det var spännande spännande. Uppmanar alla som inte läst böckerna till att göra det. Grymma!

Har hunnit med att skriva mina egna aktiviteter till idrotten idag. De skulle vara inlämnade för flera månader sen säkert, men tror inte Chrille märker nåt! Hehe... Har hunnit med att övningsköra idag också! Börjat backa och grejer. Pratat med fan har jag också gjort. Hon ligger nog och sover vid det här laget, haha. Nu ska jag överväga fördelar och nackdelar med att ge sig ut på en springtur, herrå!

10/4



Härlig kväll helt enkelt. ♥

gloria

Igår kväll; kom hem med två stora maskor på strumpbyxorna, blöta underkläder och spiknykter. Kunde varit en galen kväll, men det enda galna var väl att vi festade med kossor. Och att jag och Sofia blev påkomna i jacuzzin utan kläder.

Nu; drar mig mot fan och troligtvis äter (haha) och gör i ordning oss. Ikväll kommer bli grymt. Är taggad till tänderna.

friday

Haft ett skitmysigt dygn med älskling. Igår blev jag överraskad av honom sittandes i morgonrock och ansiktsmask. Sen spöade jag skiten ur honom på Monopol. Hähä. När han åkte och lämnade mig alldeles ensam här hemma tog jag en springtur och nu sitter jag nyduschad i bara trosor (med apor på) och handduk på huvudet. Ska snart göra mig i ordning för ferre. Ha en bra fredag :*


remember me



Är helt död.

Igår var jag med Disa och Sofia och såg Remember Me. Ahh, inte kul alls. Så jävla hemsk. Ska stämma regissören. Grät som ett barn.
När chocken lagt sig drog vi hem till Fia dit två av hennes kompisar också kom, och kollade på film hela natten. Somnade strax efter sex, sen gick vi några timmar på stan och nu vill jag bara krypa ner under täcket (helst tillsammans med baby) och dö.


one month off

Min kamera går inte att sätta på. Inte på det sättet Sofia. Antingen är batteriet asslut eller så är den sönder. Så nu ska jag leta efter min laddare och ladda my camera.

I dag kommer Dase hem! = Remember me snart? Hihi. Ikväll ska jag slåss med Fan. Blir gött. Puss


Glad tjej i London. Mitt linne jag har på mig där är spårlöst försvunnet.

Det smakar rök i min mun

och inte vet jag varför. Smakar inte gott.
Varit med min gulliga (läs: störda) pojkvän hela dagen idag. Har blåmärken lite överallt och är trött som tusan. Så därför ska jag sätta mig med mitt påskägg som är dubbelt så stort som älsklings, och svulla framför gossip girl.



sunday, bloody sunday (små negrar i sanden)

Gör en repris från igår men ändrar lite i rollsättningarna. Åker in till stan och fikar med Sofia, sen drar jag kanske till min pojkvän och avslutar kvällen där. Nu ska jag gå och sminka mig, ha en trevlig söndag gott folk!



(Och rubriken, inget rasistiskt. Kolla bara på klippet :D)


sweet escape

Dagen började med påskägg på sängen, springtur i det härliga vårvädret, sedan påsklunch. Efteråt övningskörde jag för andra gången i mitt liv och totally ruled the way. Nu ska jag ta bussen to the city och ta en fika med bästis. Puss


RSS 2.0