hallåå



va gördö?

måndag

Måndag, början av veckan.
Skoldagen gick rätt fort, slutade vid två. Drog ner till feelgood och tränade lite, inväntar träningsvärken nu! Heh.
I morgon får vi se vad som händer, slutar vid två då med så det är rätt chill. Borde väl plugga lite spanska nu med meeeeeen känns inte så lockande.
God kväll


rubrik

Funkar tydligen inte att ladda upp bilder. Så det får dröja ett tag till då! Kom precis upp ifrån badkaret och sitter med en ansiktsmask. Har ju varit snyggare i mina dar. Ska dricka te nu och plugga lite till spanska. So long

i will always be the one that holds you in the end

Hade en jävligt kul och händelserik lördag kan jag säga! Började med b-dayfirande för Disa och slutade med att jag fick släpa på en rätt så packad pojkvän. Cute. Värd kväll iaf, stupade i säng när jag kom hem. Märkte i morse att jag hade blödit på foten?

Nu ska jag mysa med mitt plugg. Bilder från igår kommer så småningom! Puss

Ode to ochrasy


06.50: vaknade och såg att det hade snöat ute. Blev lite hängig.

Såg Crash (tror jag den hette?) som vinjett för det nya temat idag. Touching.
Efter skolan blev jag några kalorier smalare och nu sitter jag här med en mage fylld med ugnspannkaka och lyssnar på The Kooks. Imorgon blir det hårda tag, går ända till fyra (!!!!!!) så jag ska nog sova snart. Natti natti

 


one kiss

Sitter och försöker knåpa ihop en debattartikel tillsammans med Montt Mardié. Tittar man ut genom fönstret skulle man kunna tro att det är 30 grader varmt med strålande sol. Men det skulle fordra att jag antingen åkt flyg i sömnen till varmare breddgrader eller att tiden gått jävligt fort. Andra alternativet hade kunnat stämma om det inte var snö och nollgradigt ute. Men våren är på väg så det spelar ingen roll faktiskt.  Nu ska jag skriva färdigt min artikel och titta på gossip girl som jag lånade av Disa i fredags. Hade en SKITmysig kväll (Disa, fattar du piken?) tillsammans med Fia, Ida och Disen.
you know you love me, xoxo

Peace and love


Bokat.


PUSS PUSS


 (trycker på f1-knappen)  ♥

måndagshumor







RSS 2.0