lördag!

tja tja bloggen! (driiiv!)


Nollningen igår blev lika rolig som vanligt, även om det regnade lite i början. Men om man jämför med förra fredagen var det ju ingenting, tror jag aldrig har varit så blöt! Hur som helst så började kvällen hos Sofia, tillsammans med Ida :) Vi fixade oss lite, åt godis och tagga på facebook, haha. Vid sju drog vi ner mot stan för att möta upp vår klass + treorna. Vi höll till på Vasaplanen och körde lekar tills polisen kom och vi var tvungna att dra. I stället gick vi till Lingvallen och fortsatte, woho! TvärS-klassen är bara för bra!

När vi lekt färdigt gick vi mot stan, skrikandes och sjungandes, haha har förjävla ont i halsen nu! Träffade både Annika, Julia, Lina och David där, blev av med min tomteluva och fick skrika i högtalaren. Haha, ae, en värd kväll med SP1E ♥

Idag blir det att städa rummet, behövs må jag säga! Sen träffa Adam, och senare Ida och Sofia för att fika och kanske se nån bio :)


aw, puss på dig. ♥

fenomena

Halllååå!

Fick bloggtorka, hade noll lust att skriva alls. Men nu får vi hoppas den är tillbaka iaf, måste försöka få till en snygg design också. Och det kan ju ta ett tag, om ingen har lust att göra en åt mig? (a)

Skolan har ju dragit igång nu med, börjat ny skola, ny klass. Första dagarna ville jag bara tillbaka till nian och min gamla klass men det försvann mer och mer. Har upptäckt att jag har en grym klass! Vi är nog 45 st nu, först var vi bara 40, med tre killar (!) men det har börjat fyra till, så det tar sig ;)

Enda nackdelen är att jag är osäker på om jag vill läsa just Tvärs. För er som inte vet så går Tvärs ut på att man sitter i basgrupper och får ett problem som man sen ska lösa tillsammans. PBL heter det, precis som man kommer läsa sen på universitetet. Så får se, känns surt att lämna en klass man just lärt känna.

Tänkte lägga upp lite bilder från nollningen, som var grovt kul!





jag är hennes nolla och hon är min idol





RSS 2.0