Stockholm

Bilderna från Stockholm!


on our way.



observera fötterna & leendet!


glad tjej.


våra älskade lejon! ♥


p.s pratar med Natha som gick i min klass 5-6, men som flyttade till Miami i sjuan ! Jättetrevligt (:

siri

I wonder what it's all about.


Shit, jag har lite smått panik. Gymnasieval.
Jag väljer emellan två linjer, Sam-tvärs på Katedral eller Sam-företag på Folkunga. I måndags var jag och kollade på Sam-tvärs, och idag på Sam-företag. Jag tänkte att "det blir nog lättare när jag har besökt skolorna" men fail på mig. Jag har fortfarande ingen aning.




saknar älsklingen. var ett tag sen nu. han är bäst ♥
(och sötast när han sover)



siri

What if



What if I got it wrong
And no poem or song
Could put right what I got wrong
Or make you feel I belong
What if you should decide
That you don't want me there by your side
That you don't want me there in your life.


Faller

Tju!

Min dag:
Kunde inte somna igår, och när jag väl lyckades vaknade jag typ varannan timme. Gått tillbaka i gamla banor, inte bra. Inte bra alls. Hoppas det inte håller i sig.

Vaknade av Lars Winnerbäcks Faller kl halv sju, gick ut med Tuss eftersom pappa inte var hemma. Rätt skönt ändå att gå en promenad sådär tidigt på morgonen, önskar att jag hade tid och ork till att göra det varje dag! Luften är liksom helt annorlunda.
Tog bussen till skolan. Började med spanska, ingen kommentar! Sen matte, titti och jag ägde. Efter det no, vi fick typ spela ett spel som skulle visa hur atomer sönderfaller. Jag jobbade med leo, det gick super :)
Sen var det lunch, Titti och jag följde med Calle och Kenny till Pizzafiket och smakade deras pizza när dom inte ville ha mer. Väldigt bra sätt att få en god och billig lunch! ;)

Sen var det so, shit. Titti och jag peppa upp, det var ett tag sen! När jag säger "peppa upp" menar jag att vi blir väldigt flummiga och drar astråkiga skämt som bara vi skrattar åt. Tror dom flesta tycker det är lite jobbigt men jag kan säga att vi har så sjukt kul vid sånna tillfällen!
  Skolans val nästa, Titti och jag har bestämt oss att vi ska härda = ha uppknäppta jackor och härda kylan. Haha.
Efter det var det bara bild kvar, jag började måla en bild av Renoir. Cool kille alltså.




sommar, ge mig sommar.


siri

Så minns att jag står bakom dig,


Har veckan börjat bra för er? Det har den inte för mig! Vaknade tjugo minuter försent, ajdå! Blev arg på pappa för att han inte hade väckt  mig vid sju. Frågade varför och då sa han att han visst hade gjort det. Aha. Jag hade tydligen tom svarat att jag var vaken. Shit, hade verkligen inget minne av att jag blivit väckt! Stressade som en galning, hann med bussen och åkte till skolan. Kan ju tycka att jag borde va extra pigg efter dom där 20 minuterna, men så fel! Jag har seriöst aldrig varit så trött tror jag! Fyfan. Blev fett irriterad på en också. Gör det själv om det är så jävla bråttom?! Aja, h-tid och svenska flöt på. Men no. Usch! Att vara trött på en no-lektion och ha Eva-Karin, det är ingen höjdare kan jag säga!
  Sen var det mat, tjejerna i klassen gick till Pizzafiket och åt. Kebabpizza är inte så okej.

Vid ett gick jag, Titti och Madde till Katedral för att typ hälsa på och se hur det är i en viss klass också. Vi gick med några från Sam, tvärS. Verkar faktiskt väldigt bra. Det enda dåliga var att man bara har 300 p valbara kurser, vilket är lite synd. Annars sa dom att TvärS hade dom bästa lärarna och dom bästa betygen, och det är ju bra!
Ska till Folkunga på torsdag, får se hur det är där. :)

Nu sitter jag och lyssnar på lasse i Maddes rum, Madde är duktig och pluggar! Måste också göra det, men jag orkar inte "/ Måste vila lite först ;p



chill säger bilden.

siri


Allt jag vill ha, är du.

Hallå igen! Hur är stan en sån här kväll i augusti när sommaren regnat bort?


Igår blev en mycket lyckad kväll! Gick till Annika vid sex, hon kom och mötte mig :) Vi fixade oss hos henne, hade allmänt annika&siri roligt :D Vi skulle vara hos Cissi vid sju, men jag råkade sätta mig i Annikas foundation så vi fick byta kläder och lite :)
Kom till Cissi tjugo i åtta (!) Där chillade vi mest, kollade på Love actully! Har alltid velat se den men det har aldrig blivit av.  Filmen var sjukt söt, speciellt den där lilla killen. Man bara smälter. Cissi hade bakat världens godaste kladdmuffins, mums! ♥

Gick till Titti vid halv tolv ungefär. Såg ingenting, var asmörkt ute ! ;o Kom fram vid tolv, Tomas och Julia hade gått så det var bara Kenny, Leo och Narri där. Och Titti då ;p Vi spelade guitar hero och snackade lite. Stannade där till två tror jag, sen kom Älskling och hans mamma och hämtade mig :) Älskling och jag gick och la oss direkt nästan. Det är så himla underbart att bara ligga och mysa, det bästa som finns! Vad som är mer underbart är att vi har varit tillsammans i 11 månader, aw! ♥
  Vaknade upp bredvid älskling, först vid halv ett tror jag. Fast vi somnade om till tre eller något :) Gjorde inget speciellt, kollade på bandy haha. Jag sov i en halvtimme, så intresserad var jag (y)
  Helgen har iaf varit underbar, hoppas det blir flera sånna här helger! :)





Du är allt älskling, jag älskar dig så himla mycket! ♥


siri

lykke li


Gud vad det ska vara svårt att få sova ut! Idag vaknade jag vid elva av att våra grannar satte på Carolas "evighet" på högsta volym. Har jag sagt att jag hatar Carola? Okej, hatar är starkt. Men jag gillar inte hennes musik. Tack för den väckningen.



Ikväll blir det kul! Ska till Annika runt halv sju. Filmkväll med henne, Jossan och Cissi blir det. Mys. Sen vid elva någon gång drar jag till Titti. Där ska  Kenny, Kavosh, Leo,Tomas och Lina nog vara också. så det blir säkert roligt!

Sen måste jag tillägga att jag har gjort klar engelskan, planning sheet. Känns skönt! Igår gjorde jag också sofrågorna om nazism och fascism. Läskigt det där. Så nu har jag bara no, några matte tal och en engelsk text att läsa kvar!


siri




gullig & talangfull tjej det där!




I'm with you

Studiedag igår då, och kan den spenderas på ett bättre sätt än med min älskling? Nej skulle inte tro det!

Vaknade vid halv tolv ungefär. Eller nej just det. Det var nån som ringde vid nio. Jag trodde jag drömde att det ringde, så jag drömmer att jag svarar. Sen är det ingen på andra sidan som säger nåt, så jag blir lite irriterad. Men sen vaknar jag upp lite och inser att det ringer på riktigt. Blir förbannad, vem i helvete ringer klockan nio?! Jag har studiedag, låt mig sova. Somnade som tur var om till halv tolv.
  Åkte till älskling vid ett. Vi tittade på Madagaskar 2, gullig :) Fast fan vad fult de har tecknat lejonen egentligen. ;o
Varje sekund med min älskling är underbar ♥


Skolan idag var som vanligt. Blev ett bråk mellan Tom och Lulle. Alltså. Så jävla patetiskt. De hade inte ens nåt att bråka om. Plus att de slåss kasst. Men det var kul att kolla på, ingen blev ju direkt misshandlad som tur var. (:




Trysil förra året. Är sjukt pepp på att åka skidor med ungdomsgruppen på
sportlovet!

siri

I'll love you 'till the end

Nu har jossan fixat & trixat, och jag blev supernöjd! tack så jättemycket ! ♥



Ska skriva kort om min dag, som inte var alls blev så bra.
Vaknade runt sju, ville verkligen bara ligga kvar och sova,men det får jag spara tills imorn för då har vi ju studiedag! Ska nog ställa klockan på sju bara för att vakna och sen kunna somna om.Underbart.
Hade iaf sovmorgon 20 minuter, alltid något (y) Först italienska, gick bra, sen syslöjd. Fick ont i magen, trodde jag var hungrig så när det var dags för lunch kom min rädding. Trodde jag. Det blev bara värre, och jag fick genomlida en timmes no med Eva-Karin (inte bästa läraren dierkt), idrott, volleyball, som tur fick vi sluta tidigare (leo råkade öppna en dörr så att inbrottslarmet gick) och det tackar min mage för! Sen var det bara möte med elevrådet om avslutningströjor och h-tid kvar. Bussen hem, så jävla omogna vissa är !
Hem, äntligen. Gick direkt till sängen och sov i en och en halv timme. Hjälpte tyvärr inte mot magonten, har fortfarande kvar det "/

Så får hoppas på att det går över tills imorn, för då ska jag vara med älskling. Som nog inte tycker om mig för tillfället, pratar i telefon med honom. Eller det är väl nog mest han som pratar, jag hummar bara till svar. Vilken bra flickvän jag är! Förlåt älskling, men du vet att jag älskar dig :*

Hoppas på att det finns glass i frysen, ♥ siri

QUESTIONMARK

Som ni säkert ser har jag bytt från blogspot.com till blogg.se.
Designen är asful men jag förstår inte hur man ändrar så jossan det gullet vill hjälpa mig ! :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0