i'll be around

var ju ett tag sen kan man säga. men jag skyller på att jag har sommarlov :)

ska inte uppdatera hela sommarlovet men tänkte skriva om vad jag gjort idag!
titti kom igår kväll och sov över. sen tidigt i morse gick vi upp, fixa fika till dagen och cyklade till viggeby :) sjukt varmt var det att cykla kan jag säga. asslökar hej! i viggeby solade och badade vi hela dagen vilket resulterade i bränd rumpa för min del! trots att jag faktiskt använde solskyddsfaktor, vilket jag inte brukar göra. aja, får se det positivt och tänka att det röda kommer bli brunt (y)

imorn ska jag, mamma och syster till Varamon och steka lite till :)

puss

sommarlov

ååh, nu är det äntligen sommarlov! även fast det verkligen inte känns som det, vädret kunde ju varit bättre.. men har hört att det ska bli fint i veckan, och idag tittade ju solen fram så det går ju uppåt (y)

min första dag på sommarlovet blev att stå i stan i regn och kolla på när syster tog studenten! sen var det studentmottagning hemma men släkt och vänner och älskling :)
igår var kom annika hít, hon har varit saknad! så vi pratade om allt och inget till vi tog samma buss, annika till sin pojkvän och jag till min älskling.
och idag har jag bara chillat, laddar upp inför morgondagen som är min födesledag ;) haha.

nu kommer lite bilder från avslutnigen och systers student!


titti, kenny, karin, lina, jag, sara utanför kyrkan

9a <3

titti, sara, jag & lina

jag (ser jättefet ut) titti, sara & agnes

jag & sara

jag, thomas & sara

paketöppning!

jordgubbstårta såklart!

morfar & syster! (morfar med sin 60 år gamla studentmössa (:)

mamma & syster

systers klass flak


puss

sista dagen..

usch, idag var det sista dagen för allt kan man säga. sista lektionerna, sista gången man öppnar sitt skåp, sista gången man chillar i uppis, sist gången man ser ludwig låsa sitt skåp, sista gången man flummar på lektionerna med klassen... fan vad jag kommer sakna min klass, och hela nian! usch, vill inte sluta nu. men, får tänka att det blir kul att börja ettan och få en ny bra klass (hoppas jag) 

idag städade jag ur mitt skåp och lämnade in låset. idag var också avslutningsmiddagen, det var trevligt men sjukt kallt i salen! efter middagen, eller lunchen ska man väl säga, åkte klassen hem till mentor åse och fika, lekte, åt, lekte :) hon hade en massagestol, jävlar vad skönt det var! 14000, ska börja spara..

imorgon är vi lediga fram till kvart i sex, då är det avslutning i aulan för niorna, men det riktiga avslutningen är på torsag morgon! min ledighet kommer bestå av att springa runt och leta efter klänning, tänkte åka till norrköping men får se hur det blir med det!



på andra bilden ser ni högen jag sparar från skåpet. jag tror jag var den enda som hade en hög faktiskt.
men jag blir så, jag vill inte slänga alla saker ;o

do panic

jag råka radera hela headern. min fina header som min vän gjort åt mig. jag är lycklig lottad som har en vän som vill göra en ny åt mig. ♥

don't panic

har haft hemskt mycket kul för mig, så nu kommer en uppdatering!

i torsdags var det friluftsnatt. presto, färska smörgåsar på momangen ägde! vi cylade och cyklade, jag tror jag aldrig har cyklat så mycket förut. först cyklade vi till olika stationer runt i linköping och fick göra massa uppdrag. sen skulle man fjäska också, och vi hade tänkt att dissa det totalt för att vi inte pallade. men vi improviserade och fick högsta fjäskpoäng på alla stationer (h) det kallar jag talang! sista stationen var i sturefors, lärarna är inte kloka! varför i sturefors som ligger typ 1.5 mil utanför stan? bara därför fick vi cykla 1.5 mil (minst!) till i regn och kyla hem till titti. blev att härda, och tillslut var det ganska mysigt när man såg hur det började ljusna och regnet rann från ansiktet.
   vi kom hem vid tre-tiden, däckade halv fyra och gick upp och åt världens brakfrukost (haha) vid halv två :)
bara synd att lina var tvungen att åka hem på natten pga sin diabetes.

på fredagen träffade jag älsklingen och vi åkte till stan och åt på kikkobar :) gullungen bjöd mig (a) ♥


på lördagen var det dags för min systers bal. jävlar vilken lång kö det var utanför ishallen! den vek sig vid cloetta och var lika lång tillbaka ;s balen var skitfin, vill också dansa nu. efter balen skjutsade pappa ut mig till calles sommarstuga, klassresa. vi hade jättetrevligt och jag känner verkligen hur mycket jag kommer sakna klassen nu! bara tre dagar kvar nu, knappt det. usch.
...därför sprang sara jag och titti runt och filmade/fotade folket i nian :D haha, det ska bli en film sen som vi ska visa upp för alla nior på avslutningen, haha!

puss puss puss puss

with or without you.

imorgon är det friluftsnatten = lag ska cykla runt hela stan och göra uppgifter :) mitt lag , som jag är lagledare för (H) heter presto, färska smörgåsar på momangen. höhö. det är jag, titti, lina, sara s, agnes, calle, kenny och lillsebbe.

ska bli svinkallt och regn, så det blir att härda! eferåt ska tjejerna sova över hos titti, tjoho!


är osäker på om jag ska köpa klänningen från förra inlägget. jag beställer den ju via internet och kan inte prova den, så det är ju osäkert om jag alls kommer gilla den när jag väl får den. jag får gå och rensa hela linköping , kanske åker till norrköping också. frågan är när. vi slutar om 8 dagar och i helgen befinner jag mig på klassresa vid östkusten. därifrån är det ju lite svårt att leta kläder liksom. jaja, det löser sig. (y)





jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig ♥

...



avslutningsklänning?

RSS 2.0