saturday

Hallå sötnosar!

Idag bär det snart av till stan för att bowla med älskling, hammar, lina och wille! sen blir det nog fest ikväll, ska tagga med titti dit :)

så här ser jag ut idag!


systers tröja som jag tog mig friheten att låna: lindex
armband: oxxo, MQ


nu blir det spurt till bussen, ha det bäst! ♥

25/02/09

25/02/08
exakt ett år sen du gjorde mig till världens lyckligaste människa. ett helt år har gått och det känns verkligen underbart! mitt lyckligaste år hittills, och jag hoppas det blir många fler! vi är som gjorda för varandra, hur skulle vi annars kunna ha tagit oss igenom allt som har hänt? även fast jag har gjort bort mig så totalt och vi haft våra upp- och nedgångar så har vi tagit oss igenom dom,och fortsatt tillsammans. och jag tror inte vi skulle ha klarat av det om det inte var för att vi älskade varandra, om det inte var för att vi vet att vi är gjorda för varandra. du är mitt allt älskling, jag hoppas du vet det! alla minnen vi har tillsammans, allt kul vi har gjort, alla skratt, alla tårar. när du gick med mig och bar min väska i berlin när jag var sjuk, när du låter mig värma mina kalla händer mot din mage, när du kysser mig och säger "älskling, jag älskar dig", att du alltid finns där och lyssnar, när man vaknar på morgonen och får världens gulligaste sms, när du ler och skrattar så man bara vill krama sönder dig, när du kollar på prison break med mig, fast du redan sett alla avsnitt, när du ger mig en av dina kramar.. det är bara några av alla saker jag älskar med dig. du är världens mest underbara person och jag älskar dig så obeskrivligt mycket! du är bäst ♥
25/02/09

back home!

Åh, hemma från Fjätervålen nu! Har haft det asbra verkligen, med jävligt mycket skratt kan jag lova!
Jag hyrde snowboard,har bara åkt det typ en gång innan så trodde det skulle gå ganska dåligt,men jag blev fett skillad på det :D haha, nejmen jag kunde iaf åka nerför röda backar utan större problem :)  och det är verkligen skitroligt att åka snowboard, har tröttnat lite på skidor, så det var verkligen värt!

nu ska jag gitta till stan och träffa titti och lina, för att sen gå på i taket lyser stjärnorna! pepp!


måste bara säga att jag saknar min älskling alldeles för mycket! lycka att vi ska ses imorn! :D

puss ♥

finally

Nu. Nu har jag äntligen valt till gymnasiet! Är fortfarande inte säker på att jag valde rätt, men i så fall kan jag ju göra omval :)

1. Katedral Sam TvärS
2. Folkunga Företagande


var i romme igår också, sjukt kul! men är för trött för att skriva mer, så skriver senare!

Kisses

idiot



sitter här och tänker.

jag gjorde en väldigt pinsam grej i fredags. på matten diskuterade vi klassresan, vi ska åka till calles sommarstuga. vi pratade lite om vilka som skulle följa med och så (jag, titti, calle, kenny, camilla, johanna p) , vad man skulle betala osv. då råkade jag säga högt och tydligt  " men sipan, ali och fredén ska väl inte med?"  shit. sipan och ali var inte i klassrummet, men fredén var,  och camilla sa att han vände sig om och kollade på mig. jäklar.
känner mig elak. varför jag sa så var för att dom tre är ganska utanför klassen, pratar typ inte med någon, och dom ville inte ha några klasströjor. men ändå. usch.



det är nåt som skaver.



puss på er.

thought we were stronger then this


halleluja!



beröm mig. jag har skrivit allt vi ska kunna till historia-provet på tisdag. känns bra. nu ska jag bara läsa igenom det ett par hundra gånger, så att jag får mvg på provet!
vid två ska jag ta bussen till mamma, får se om annika hakar på. vi tänkte träna på dansen (:
fast jag har fortfarande grov träningsvärk sen i onsdags. vältränad, oh ja!


siri

rubrik


Ooh, vad tycker vi om vädret? Var alldeles vitt ute i morse, vill ha vår ju!

har inte hunnit skriva så mycket nu (inte för att jag gör det annars heller) men ska skriva lite kort om vad som hänt.
onsdag: skola-som vanligt. inget enormt ansträngade (y) efter skolan åkte vi ju då hem till calle,  som för övrigt är värsta servern! Fixade kladdkaka, (fick gå och köpa ägg själv, stackarn.) pizza och saft ;D grabben liksom.
pluggade lite, förhörde leo. han måste fixa ett VG på provet, för då får vi fika. and we löve fika ♥
gick hem och bytte om och åt lite, för att sen ta bussen till stan! DANS med annikababy! Det var jätteroligt, vi har en aschill tränare som är sjukt kul och bra (y) så ser verkligen fram emot dansen nu (:

torsdag: vaknade vid nio,med den grövsta huvudvärken ! hade fått den dan innan, vid fem ungefär. Den har alltså hållt i sig hela eftermiddan, kvällen och natten. känns bra, speciellt eftersom vi hade np-prov på morgonen. 3 timmar (y) kämpade mig till skolan, provet gick nog ganska dåligt. men vi får hoppas på det motsatta!

fredag: chill dag i sina bästa ord! började med matte, gick bra. skolans val (promenad) i en kvart, klockan är då typ fem över tio. då fick  vi reda på att musiken är inställd! = 3 timmars rast, woho! jag,titti,calle,leo och kenny drog till stan, kika runt lite och åt lunch på Burger king, haha. titti och leo beställde milkshakes men maskinen funka inte. så vi väntade i typ en halvtimme , sen sa dom att det skulle ta typ en timme att få igång den, haha illa!
dagens höjdpunkt var ändå: SIMNING MED JOSSAN ! vi simmade hurtigt några längder först,  men sen sa vi "äh, vi leker i stället!" så vi åkte rutschkana (HAHA), bubblade och gjorde några tappra försök att få en flytleksak, men icke :/ jävla barn alltså ;o     värd dag med dig bästavän :*


♥ siri




bara för att bilden blev extremt misslyckad! ♥

shine,shine, shine on.


 




Hej. Idag hade vi nationellt prov i svenska, läsförståelse. Det gick väl sådär. Mina svar blev nog lite väl invecklade ibland. Men får hoppas på det bästa! Efter skolan åkte jag hem till älsklingen, världens mysigaste som vanligt! :) älskar den grabben :D 
 
Imorgon blir det kladdkaka & plugg efter skolan hos calle med calle, leo och titti! sen ska jag på min första dansträning med annika också, taggar!


♥  siri


p.s vill tipsa om låten jag har på hjärnan (och som blev inspiration till min rubrik); shine on med the kooks!


sagan om en fantasi

hej hej!

Helgen har varit otroligt tråkig för min del! Ett plus är iaf att jag har kunnat plugga till the big test, historiaprovet!
Helgens höjdpunkter:
•I fredags fick jag äntligen träffa äskling!
•I lördags hyrde jag & syster film, efter mycket övervägande så valde vi Closer. Grymt bra film, verkligen värd, med skådespelarna; Julia Roberts, Natalie Portman, Jude Law och Clive Owen.
•Det fina vädret. Låter som om jag är 70+ nu men solsken är verkligen en bra medicin för deppiga dagar!


Om ungefär en & en halv vecka bär det av till Romme med skolan! Ska bli sjukt kul, tagga med bästa titti i backen :'D


siri



josefine, ♥




p.s jag pratade i telefonen förut, sen när jag lagt på var hela displayen helt smutsig och jag tänkte "shit, varför är den så skitig?" efter ett tag förstod jag att det var mitt smink som hade fastnat..auch.

RSS 2.0