20.57

Har varit och övningskört med fader, skitkul! haha. Börjar få feeling för dragningsläget. Nu ska jag anmäla mig för ett dansläger i sommar! :D

Brainstorm

Märks att det snart är sommarlov, hade bara en lektion idag och slutade 10.10! Lovely.  Sofia och jag gick ner till stan, brände bort nästan halva studiebidraget på en timme. Jag som skulle spara till sommaren?
Nu blir det plugg plugg plugg, hela veckan. Har aldrig haft så mycket att göra i skolan som jag har nu tror jag. Det suger men det är ju bara två veckor kvar nu, sen freedom.

lazy sunday

Idag har jag legat på altanen och latat mig, läst lite i Mor gifter sig. Den är inte bra någonstans!
Igår var jag på årets första poolparty! Det var fint. Spanade in Nathalies nya tatuering, skitnygg! Är sugen på att göra en själv, men har ingen aning om vad jag vill ha, eller var den ska sitta. Herrå ♥

This time it will be different.

Ganska lugn dag i skolan, hände inte mycket. Skulle vara Anders och Måns-klippen som var höjdpunkten..

Strosade runt på stan ett tag med Sofia och Hrönn, fick med mig ett 3-pack strumpbyxor. Roligare än så blev det inte, men det får man leva med när man bara har 94 :- på kortet.

Ikväll- Hamnfestivalen och grillning i Berg. Eller? Med tanke på vädret låter en filmkväll mer lockande! Strömmen gick här hemma faktiskt, har aldrig hänt förut. Nu ska jag packa väskan och välja ut kläder till ikväll, ADIOS


Lite bilder från blodomloppet

Blodomloppet - check!

I made it. Överlevde och klarade mitt mål - springa hela loppet. Nu sitter jag nöjd med min fina orangea t-shirt och min medalj. Kan säga att sängen lockar rätt mycket. Puss puss

13.43

Har haft en riktigt kort dag i skolan, slutade redan vid kvart i tolv! Skönt, men nu blir det plugg i stället. Ska laga till mig lite käk nu och ta tag i det.

OCH kära ni, detta kan vara mitt sista blogginlägg. Blodomloppet idag, 1mil. Inga garantier för överlevnad.

Sex And The City

Alltså. Har precis tryckt i mig tio rostade mackor. Är det ens möjligt liksom?

I alla fall. Det spöregnar ute men jag är på topp ändå, för ikväll ska jag nämligen på smygpremiären av Sex and the city! Ska dit med mina brudar, Disa och Sofia. Tydligen ska det vara mingel och goodibags utdelade. Wiie. Ska bli skitroligt!

Vet att du är avundsjuk älskling :)

22.11

Åh, hur värt?!

Satt och klippte sönder mina svarta jeans som jag ändå inte använder. Vips så blev de ett par snygga shorts. Visade dom för pappa som sa att jag kunde få ett par av hans gamla avklippta jeans. Klippte av dom lite och vips så hade jag ett par till supersnygga shorts! Yeaaah.

Kan visa bild imorn, nu ska jag sova!

my directions are distractions

Med bara en lektion idag så har dagen susat förbi. Lunchade med Jossan efter skolan, eller ja, hon åt och jag drack iste. Världens godaste för övrigt. Sen gick vi en sväng på stan och jösses, mina pengar tog slut? Fick med mig ett armband, ringar och ett linne, som ni ser där nere :)

Tog vid halv två bussen till Sofia där jag joinade henne i bikini på gräsmattan. Knåpade ihop en packlista inför Peace, gick till Berg och köpte glass av en otrevlig tant och hade det trevligt. Har också ätit mina första rabarber med socker hehe. 

Imorgon går jag till elva, feeeejnt.


12.44

Gårkvällen blev väl sådär. Ska fixa ny header men den här får duga för tillfället.

summerbreeze

Det är 22 grader ute i skuggan och jag vill bara slänga på mig bikinin och lägga mig ute och sola! Skulle vara tvungen att våldgästa någon för det och det vill vi ju inte. (Pappa har bara balkong) Så i stället ska jag få lite plugg gjort och vid ett sticker jag till stan, vidare till Sofia och börjar tagga till nearly naked mile. Kvällen är inte planerad så vi får se vad som händer. CIAO


Lite bilder från gårkvällen. Nu ska jag ta på mig något civiliserat och möta upp annika! Blev visst inget plugg..

01.21 - Kvällen

Har haft en galen kväll. Har ätit mer ikväll än jag gjort under hela min livslängd typ. Klättrat på stopljus och tak, åkt longboard och kastat nycklar in i en buske. Bilder kommer imorn!

fredag

Förutom matteprovet imorse har dagen varit underbar! Slutade vid tio och stack ner en snabbis på stan med Titti, köpte två ringar som jag kan visa sen. Sen cyklade vi hem till henne och stekte på altanen i bikini. Sjukt skönt! Nu ska jag skynda mig till Disa och sedan dra vidare till Anna för grill. Ska bli mysigt. Nu har jag asbråttom! 



18 karat gold

JAG HAR FÅTT TVÅ MYGGBETT!!!!! MÅSTE JU BETYDA ATT SOMMAREN ÄR HÄR?
Ja. Iaf. Underbar dag, underbart väder och underbar huvudvärk. Hade idrott första lektionen och KUK vad varmt det var. Så jävla härligt att man kan börja störa sig på att det är FÖR varmt. Lunchade på stan med några TvärSare, wonderful. Efter en riktigt onödig spanskalektion tog jag en långfika med Jossan. Vi hade mycket att ta igen så det var jätteskönt att träffa henne igen. ♥ Det var skön...t. 

Imorgon är det nationellt matteprov som gäller så jag slutar vid tio. Nice. 


Hahahahahaha. Alltså.

summerfeelin'

Har hunnit med en till "första-för-i-år-grej" Åt världens godaste grillad mat med papi ute på balkongen. Sommarkänslan var hög med 19 grader och fågelkvitter ♥


Utflykt

Har tagit årets första dopp idag! 14 grader i vattnet, tror det är rekord för mig! :D
Vi var i Norrköping och vid någon sjö i närheten med klassen idag, ganska mysigt faktiskt. Kändes som man gick i låg-/mellanstadiet igen :) I Norrköping gick vi på ett muséum och till den gamla pappersfabriken. Fick göra papper, hehe. Vid sjön mätte vi ph-värde, kollade insekter i sjön och på land och kollade berg- och jordarter runt omkring. Haha, låter väldigt kul va?
Bilder från dagen:
såhär gjorde man alltså papper.
Heh
Bildbeviset
Finns fler bilder på fejjan, tar sån jefla tid att lägga upp här. Nu ska jag plinka gitarr.

Fail nr. 2

Ser att solen skiner in genom fönstret, tittar ut och ser blå himmel. Halleluja! Drar på mig shorts och linne snabbt som tusan, rycker tag i min harry potter-bok och springer ut till altanen. Hinner njuta i knappt två minuter innan det blir skugga. Tittar upp och vad ser jag? Det största jävla regnmolnet i världshistorien. Kul.

Fail.

Var hungrig och skulle laga till lite nudlar. Var jättesugen på det, ni vet nudlar med smak? Skitgoda. Så jag kokade nudlarna och hällde i smaken. Sen skulle jag hälla över lite vatten på dom så att dom inte skulle vara skitvarma, men självklart häller jag för mycket så att dom blir kalla i stället. ÅH! Inte gott någonstans.

There she goes

Idag mår jag bättre, ingen spya här inte! Mina planer för dagen är Gossip Girl, nya låtar till iPoden och kaaaanske lite plugg. Får se. Igår kom Sofia hem från London, woho! Smell you later

19.09 - kul kväll

Skulle egentligen fixat och trixat mig inför kvällen som skulle spenderas hos Matilda, där några tjejer från klassen skulle fira Johanna. Meeeen klart jag får feber och blir illamående. Hur mycket suger det inte? Jävligt mycket! Fan.

what's the point

Har träningsvärk i magen som dödar mig, kan knappt sätta/ställa mig upp. N I C E. 6-pack i sommar, check! Nevars, ska gå och shoppa lite mat till kvällen och senare tar jag nog en joggingtur, om magen tillåter. Förövrigt kan jag väl säga att vädret speglar mitt humör. Typ. Fick precis ett sms från Lina, så får se hur kvällen blir. Ciao.

eclipse


we used to take turns, to cover up the pain, deep below it burns, and the feeling still remain

Har slängt i mig lite mat i min mage nu och lyssnar på nostalgimusik.
Kvällen tillbringas med Scrubs och Gossip Girl. ewopwepo. Have a nice thursday in London sis. ;)

20.30

Klockan är halv nio och jag längtar redan till sängen. Har fortfarande huvudvärk så det skulle vara skönt att slagga faktiskt. Imorgon är det Np i matte som gäller så det är väl bra om man är utsövd! Ska gå och tvätta bort sminket och ta på mig pyjamasen nu, hörs imorn.



desperado

Utsövd gick jag till skolan, kom försent på idrottsprovet, lunchade med Sandra, Johanna, Ida och Matilda, provade en för liten bikini och hann i tid till andra lektionen. Har också hunnit med att få huvudvärk. Hade det igår och i förrgår, har inte haft det på flera månader nu. Jag har haft problem med huvudvärk men den tog slut när jag tog medicin, så jag hoppas inte den kommit tillbaka. Time will tell. Slänger in lite bilder från lunchen idag!

lunchen. är fortfarande mätt efter den.
skulle ta en bild på texten på muggen + johanna, men blixten blev lite för stark.
sådärja.

måndag

Har haft nationella prov i spanska hela dagen idag! Hade både läs- och hörförståelse och uppstas. Och fuck vad svårt det var. Gick åt helvete. Hoppas på att jag chansade rätt på svaren, haha. Kommer gå bra för mig i Spanien. Efter skolan gick jag och tränade med Titti. Nu blir det idrottsplugg.



Båda mina fuckfriends är i London för tillfället. Det suger. It sucks.
så att säga


Just det! Fick lyckorus när jag kom på att vi har sovmorgon imorn. Halleluja.

half baked

Gårkvällen spenderades hos Titti med chips och Deju vu. Åkte hem vid ett-tiden idag efter ett Svampbob-maraton. Kul att det ösregnade påväg till bussen. 

Nu ska jag snart hugga in i min efterlängtade Ben & Jerry's och bänka mig framför en film. En pojkvän hit och kvällen hade varit perfa. Men man kan inte få allt som min pappa brukar säga. Ha en bra lördag hörrni!


tunisien

19-26 juni. Om jag längtar? Ja.

longing for something new

Trött efter ett tufft träningspass! Ska bli skönt att sova! Började med det nya temat i skolan idag, det verkar suga. Och vara jobbigt. Vem orkar anstränga sig såhär innan sommarlovet? Efter skolan var jag med min älskling och vi kollade på Scrubs och myste :)


Disa och jag skrev även en packlista inför Peace. Fan vad kul det kommer bli! Nu blir det sängen, natti!

sleep tight

Har en date med kudden nu. Har höga förväntningar!


Valborg

Här kommer valborgsbilderna! Finns fler men tror ej de ska komma ut..
till slut den bästa bilden:

dagen

sandra var cool.
sen var jag cool med henne.
Jävligt jobbig dag i skolan må jag säga! Engelska Nationellt prov, hör- och läsförståelse (eller som matilda hade skrivit, hör och lyssna) och sen sluta! Drog ner på stan och keka, blev väldigt mätt på min Big Mac. Rullade till bussen och nu ska jag gräva ner mig under täcket och titta på O.C / GG. Nice.

there is million empty and one for real

Efter ett träningspass (som var en liten besvikelse)
med Sandra ska jag äta potatismos och korv.
Ska bli gott.
Kirra ett capo till la guitarra idag på stan
så nu kan jag utöka mitt spelande.
För jag är ju så jävla musikalisk.


Imorgon slutar jag elva! Lycka. ♥

måndag

Har haft en ashärlig dag! Sovmorgon till 10.20, spanska, engelska, matteprov som var JÄTTELÄTT! Om jag inte får VG på det är det bevisat att jag suger på matte. Slutade runt två och gick ner på stan och åt glass med lite människor från klassen. Ida, Hrönn och jag nallade också en gratis korv, hehe. Åkte hem vid halv fyra och tog en powernap på bussen. Ikväll blir det träning med Sandra!
Lite bilder från dagen:

so you do


söndag

Idag blir det matteboken som håller mig sällskap. Stört kul.

Valborg

Valborg igår då, blev en ganska tidig kväll men jävligt lyckad! Fullt ös medvetslös i princip. Började kvällen hos Disa med härliga tjejer från klassen. Vi trotsade regnet och grillade! Blev faktiskt gott haha. Senare drog hälften av oss mot Hjulsbro och de andra till Strandgatan 2. Stannade inte så länge i Hjulsbro men hann med lite kubb och shots. Taxin in till stan var kanske inte bästa idén då man inte ska blanda sprit och bilfärd... Aja, det gick bra och kvällen slutade med att jag fick pappa att hämta mig.
Ikväll åker jag förhoppningsvis till älskling! Bilder från igår kommer också! Puss

RSS 2.0