tisdag

ååh! gud vad jag hatar samhällsekonomi! jag brukar tycka att so är kul, men det här alltså, jag vill bara slänga böckerna i toan och spola ner dom! det enda vi gör på lektionerna är att försöka komma på hur hög en ränta är, vad som händer vid inflation, hur man ska starta eget företag och komma på hur en högkonjunktur påverkar samhället.

nåt roligt är iaf att det är ganska varmt ute. kunde nästan gå med jackan uppknäppt utan att frysa. (y) hörde att det skulle bli 15 grader på torsdag. kul att jag ska stå inne i ett bageri och jobba hela eftermiddagen.

jag gillar att man ser mammas finger (y)


sweet 16

hallå! idag har dagen spenderats hos min älskling, han blev nämligen hela 16 år idag! det firades med mycket mat vill jag lova, så min mage är väldigt stor fortfarande. men dagen var väldigt trevlig, födelsedagar är alltid trevliga! pratade också med älsklings syster karro, som är i Australien. kul för henne. nejdå, men det var roligt, längesen jag träffade henne :) (kolla hennes blog, karrow.blogg.se!)

blir inget långt inlägg för ska sleepa tight nu :)

♥ siri



GRATTIS BABY! ♥  det finns en baksida :)

mm

pappa har bakat bröd. ♥

lala

började dagen med att tvinga mig upp. var så himla trött! kom ju hem halv elva igår efter dansen, man blir rätt slut efter det! men kom till skolan iaf, den gick på som vanligt. vi hade världens roligaste vikarie på spanskan. han pratde ganska sakta och tydligt sen sa han MEN jättehögt så att alla typ hoppa till! :D "jag är lärare i sv och religion, MEN nu ska jag ha er i spanska" haha, så sjukt kul.

efter skolan gick jag och anna till jobbet. jobbade och flummade, väldigt kul ! när vi slutade var det tänkt att jag skulle gå och köpa ett par skor jag spanat in, men tror ni att dom finns kvar eller? självklart inte! jävla bajs! mamma ska dock kolla om dom finns i sthlm, hoppas verkligen det!


sminket jag köpte igår från maybelline, värt kan jag säga! inte, för jag köpte det för 160:- på h&m , sen när jag går till Åhléns så är det 30 kronor billigare (n)
skorna jag vill ha, fast mörkblå! :)

puss!

you always miss a best friend.

ska snart dra mig till skolan igen, men vill bara passa på att berätta att jag fick hoppa in och jobba igår! :) madde och anna var där, det var jättekul! jag träffade ena chefen också, dock den snälla, men det var inte sål äskigt (y)


slänger in en sommarbild från sandvik. kan behövas nu när det har kommit snö igen!




so what / my heart will go on!

måndag. är jämt sjukt trött på måndagar! men vad gör man när det är beck på söndagkvällar? ;)

simmade med jossan idag, körde järnet i 20 min, kändes bra! vi pratde om att vi skulle börja gymma också, känner att jag är så otränad, och dans en gång i veckan ger ju inte så mycket. så det skulle ju inte skada om man säger så, +trevligt sällskap!  måste berätta två väldigt roliga grejer som hände idag, när vi väntade på bussen/tåget. (jossan fick vänta i 50 min på sitt tåg x'd)
vi satt på en bänk i väntsalen. till sidan om oss hängde det en skylt där det stod Malmö-Åre 799:-   jag sa det högt medan jag läste, och jossan tolkade det på sitt sätt och hörde balle i stället för Malmö! då fyllde jag i med snorre för att jag tyckte det rimmade på åre på nåt sätt. vi började asgarva, och i andningspausen frågade jossan var jag fick balle-snorre ifrån, då pekade jag på skylten, jossan fick sin uppenbarelse att hon hade hört fel och vi började asgarva igen! sjuukt kul, tror vi fick mer än en blick på oss..
andra grejen hände när jag gick mot bussen, jossan följde med mig. det var bara en minut kvar tills den skulle gå, så jag sa "jag kommer säkert missa den. peppar, peppar ta i trä" och när jag sa trä slog jag på jossans huvud, HAHAHA.

VI VET, VÅRAN HUMOR SLÅR ALLT!


gulligaste ungen! and she still is, 16 years after :)





p.s rubriken syftar på väldigt speciella händelser från helgen ;D


the very best

sjukt rolig helg! lördagkvällen spenderades med jossan, tobias och älskling.
orkar inte skriva så mycket, men ni ska få några händelser i punktform!

. "öppnar inom kort"  -om fem minuter eller?
. våldtäktsmannen. gullungar till pojkvänner som hämtade oss ♥
. älsklings fin fina sång från affären.
. slå i huvudet i soffkanten
. tobias drag-look.
. jag skar mig i tummen!!!!!
. snygga bilderpå mig och jossan
. väldigt snygg film påmig och jossan
. jossans och mitt dansande och sjungande
. stå vid vägkanten
. spurt till bussen
. halleluja-moment när vi borstade tänderna på morgonen.
. smsen ingen riktigt vet vad de handlade om.
. mobilen som försvann så mystiskt hela tiden.
. vi pricka automaten med busskorten! (y)

japp, en superkväll! och måste passa på att berätta att sötaste madde är världens bästa som har skaffat jobb åt mig! på café gyllen, torsdagar :) wihoo! tack så jättemycket!

nu är det snart beck som gäller, men först får ni några bilder från gårdagen! :)


den enda bilden vi såg normala ut?

..

hallå! det är 100% bestämt nu, tror jag, om ingen blir sjuk, lr om min pappa bestämmer sig för att va hemma, lr om nåt annat tråkigt händer, att jag, älskling, jossan och tobbe ska "göra om nyår"! kan inte bli annat än lyckat!  ♥

skills

igår var det dans på cupolen! kunde inte stanna så länge för jag hade träning kvart i nio, men det var kul när jag var där :) trodde inte att så många skulle dansa faktiskt, men det var ju kul att det var det. haha, roligaste grejen hände, jag och sara skulle gå ut på dansgolvet och jag trodde vi skulle dansa ihop, men hon trodde vi skulle ta första bästa kille och dansa med. så när vi kom ut på golvet gick jag lite före sara, och då kom det nån kille och bjöd upp henne så jag blev kvar där själv och bara "jahaa.." haha :'D

nu väntar matteboken på mig, usch! prov imorn och matte är inte mitt starka ämne, men det är bara att banka in skiten i skallen och hoppas att man kommer ihåg.
OJ. jag råkade trycka på nån knapp så nu blev hela texten kursiv, vad har jag gjort? ;s

går inte att ändra heller. aja, ♥

that's what you do when you can't rewind

det är onsdag och klockan är 10.13 och jag sitter här hemma och skriver. varför då? jo, för jag har h-tid i stället för slöjd numera så jag kan flexa ut! tyvärr har jag italienska på morgonen, annars skulle jag få sovmorgon till 12!

när jag gick till bussen hörde jag fåglarna kvittra och kände solen värma, vårkänsla! längtar verkligen till våren just nu, är trött på snö och minusgrader! köpte en jacka igår på tal om ingenting, en svart fjällräven, trivs verkligen i den!
ska berätta lite om gårdagen, då den var så sjuk!

tisdag: vi hade dans hela förmiddagen eftersom vi ska dansa i cupolen den 4/3 med andra skolor, så vi fick lära oss lite foxtrott, bugg och vals! det var faktiskt jättekul, eller iaf om man fick dansa med en kille som kunde dansa någorlunda bra. när dansen var slut vid elva hade vi bara so och bild kvar, det var chill.
so:n var sjuk. haha. vi började med samhällsekonomi, och jag vet inte varför, men alla var väldigt flummiga. calle satt hela genomgången och kommenterade, tills åse fick nog och stängde in honom i grupprummet. där hitta han inte lysknappen så han började banka på dörren och skrika "var är lysknappen?!" haha, det var sjukt kul.
sen pratade vi lite och jag frågade:
j- är det inte ganska lätt att förfalska mynt?
å- jo, fast nu förtiden förfalskar man ju sedlar som har vattenstämpel..
elin- åh,det har min mamma hållt på med!
HAHAHA.

har ni tänkt på hur söta dom här nya områdesbussarna är? såg en idag, haha!
nu ska jag snart börja laga mat, ha det bra! ♥



mobilskills! bara för att försöka fånga vårkänslan.

.

Gårdagen blev mycket lyckad! Bowlingen för min del gick väl sådär, men två strikear blev det iaf! (y) Och jag upptäckte en sak, bowlinghallens skor är sjukt stora! :o jag kunde ha 33 i de svarta skorna, och 35 (som var liite för stora) i de vita! visst, jag har inte världens största fötter, men 33!

efter bowlingen gick vi till subway och åt, supergott! mitt subway-kort var fullstämplat, så jag fick en halv macka for free (H) värt!  vi stannade på subway ett ganska bra tag, tills det var dags att ta bussen hem. jag, wille och älskling sa hej då till hammar och lina och gick till 540. älskling följde med mig hem, vi hann bara äta typ, innan det var dags att ta bussen till titti.

kom fram till titti, vi chillade en stund sen bar det iväg i kylan till festen. eftersom ingen av oss visste var den skulle vara så höll vi först på att gå in i fel lokal, haha! men sen hittade vi lokalen, det var fett packat med folk där inne alltså! till sist spårade det ut, jag tror det blev massa bråk, så polisen kom vid elva typ. min buss gick vid två, så aa vad skulle jag göra i tre timmar? då kom min älskling på idén att jag skulle gå till skeda så skulle han möta mig där. så jag gick i vårjacka och tights kl halv ett, det var säkert minusgrader ute! tjoho! men det tog bara en halvtimme och älskling kom fram precis samtidigt. så vi satt i busskuren och försökte värma varandra i en timme, men det var mysigt! jag fick låna hans tröja också, som jag sen behöll på (a) har den på mig nu, killkläder är verkligen så jävla sköna!

vid fem kommer älskling, vi har umgåtts ovanligt mycket den här veckan, med det gillar vi! ♥

just det! mamma har bokat en resa till Bag Dastein på påsklovet, åka skidor i en vecka i alperna, fett pepp på det!
jag om ca en månad ;D

RSS 2.0