2cool4school

Tjena! Sitter i skolan och har egentligen slutat men sitter kvar för min pluggis till vän Disas skull. Höhö. Nae, har gitarr vid tio i tre så kan lika gärna sitta här och låtsas plugga. Efter gitarren ska jag träffa Annika och vi får se vad vi hittar på, efter det hem till älskling och spendera kvällen där :)

Smell you later!

sick




kommer funka, måste funka. nånstans där så finns vår plats.



Pocahontas II, Scrubs och maskinen. Nu måste jag plugga.

tjena lena

Har haft två prov som pågått i typ två timmar idag och igår. My brain died. Och fortfarande har jag ett till två/tre-timmarsprov till på tisdag, engelskabok som ska läsas, spanskaglosor som ska kunnas och en ny jävla verbform. FAN VAD KUL.


Åkte hem till älskling för att muntras upp lite i all pluggdvala. Tyvärr så försvinner ju inte plugget för det. Wäh. och jag längtar som fasen till våren/sommaren, till sommarlovet, till Peace&Love, till sovmorgon i 10 veckor, till att kunna gå i shorts, till att bosses glassbar ska öppna... Och vad händer då? Jo, det snöar två meter på en dag.

Okej, typ emoinägg men whataheck. Puss på eder alla


jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

HA HA HA !

Detta made my day i dag: Ser en tjej gåendes över övergångsstället och tar första steget ut på gångvägen, HALKAR och ramlar rakt på rumpan. Hähä, skadeglädjen är den sanna glädjen.

Träffade älskling efter skolan och vi firar 23 månader i dag :) ♥ It made my day också. Vi hade mysigt som vanligt men sen var jag tvungen att åka hem. Så nu sitter jag här med massa plugg som jag spyr på. Vill hellre ligga hud mot hud med min älskling :(


 



i'll fall when you leave

Satt här och pluggade historia/matte och dog lite. Så kom jag på att jag har en Ben & Jerry's i frysen, gissa om jag blev glad? Fasen vad gott det ska bli!


dom kunde säga vad som helst till mig, dom kunde dra åt helvete. Men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen.

Hade en härlig kväll igår med världens finaste människor ♥
Drog in till Feelgood och brände fett med Disa idag, DAGEN EFTER. Vi är fan sjuka. Svängde in på Apoteket och firra min medicin i all hast också. Så nu har jag den. Passande, tror aldrig jag har haft såhär mycket huvudvärk förut. Fejnt.

Nu ska jag gå och dö. Herrå.

onsdag

Jaha, i dag då? Typ. BRÖÖÖL, började med spanska, SÅ JÄVLA KUL!!!! Allt jag har att säga, sen onödig rast och efter det blev jag chockad av Disas nya haircut som blev asfejjnt! AP hela dan. Matilda hade med fika ♥ Efter skolan träffa jag Titti och vi gick till Gyllen och snodde bröd. (Aj aj, kriminell på sin före detta arbetsplats?) Och sen jävlar gick jag och träna tredje dagen i rad den här veckan, vad händer liksom? Inget negativt iaf. Åkte hem-duscha-pluggade och nu är jag vrålhungrig som en varg och hoppas på att maten snart blir klar.


"en bra sak är ju att man får spendera "kvalitéts-tid" med dig.."

Studiedagen började med ett samtal kl 08.00 från doktorn som informerade om att mina bihålor i skallen var täppta, så ska börja med nån nässpray och förhoppningsvis slutar huvudplågan då. Somnade om till halv elva och fick panik eftersom jag skulle ta bussen till stan vid elva. Spurta runt i lägenheten och hann med bussen (fick till och med med mig Disas bäver!!!) och mötte upp Disa vad feelgood. Ett step 1 45-pass senare var vi svettiga och röda i fejjan (Disa matchade sin hårfärg alltså) så duschen satt bra. Drog till EH sen och tog en snabb fika innan jag satte mig på bussen till rese (orka gå liksom) och fick vänta på tågfan i 234345 timmar. På tåget satt Jossan och tillsammans upptäckte vi Norrköping! En tragisk sådan var att jag var pank. Tåget hem igen - gillaknapp på folk som somnar mitt emot en med öppen mun. Ogilla att mitt huvud domande av av min huvudvärk. Hem och Ipren räddade mig. Ska nanna kudden tidigare än tidigast idag. Ikväll?





till dig sofia :D

Har ju inte skrivit på ett tag men i dag när Sofia hotade mig till livet kände jag att jag var tvungen. Hade en chill dag i skolan, vi dramatisera en epok på AP:t. Baguetter och tepåsar och hela kittet. Sen gick typ hela min klass in i en dvala eftersom vi hade b-språk men den lättade lite när vår lärare var sjuk och vi fick jobba på eget ansvar. Är lika med inte jobba alls. Lunch efter det, ris och kycklinggryta (tror jag iaf) och Sofia upplyste oss om att det är bra om en själv eller ens partner är vänsterhänt när man ska göra rp. Ni som inte vet vad det betyder får lista ut det själva för det förekommer inget snusk i min blogg inte. På rasten köpte vi frukt och kom försent till engelskan men whataheck. Matte efter det och oj vad bra det gick. Sen kastade vi bananskal på Filip och gick till Feelgood och pumpade våra muskler. Nu sitter jag och inväntar Dasen som ska komma hit och chilla. Yääääääy. Studiedagen i morgon känns rätt så jävla asfuckingskön. puss



där

*Johan Falk.

kväll

Har packat min väska till papa nu, åker dit imorgon i stället! På tisdag ska jag åka in i en sån där vit tub på sjukhuset och röntga huvudet.. Lite skraj är jag. Nu ska jag fortsätta att kolla på Johan Falck! Puss

no time for us


Thailändsk night

Kommit hem från en hejdundrande kväll hos Disa. Haha, vi käka mat, fick presenter som tack för att vi tagit hand om hennes gnagare, bastade, badade, gjorde ansiktsmask + gurka (haha!) och kollade på New Moon. Dom hade köpt den i Thailand och thailändarna hade textat så fint så. Seriöst, vet inte hur många skrattattacker vi fick! Filmen blev plötsligt en komedi liksom, haha. Varannan mening var helt fel, helt utan sammanhang till handlingen. Om man känner sig lite deppig nån dag kan man ju ta fram den liksom.

I morgon ska jag nog åka till pappa, men nu ska jag sova! Ensam i min tomma, kalla säng :( (var är Albin?! Kom hit och värm mig) puss

i'd change for you

Efter skolan igår (hade bara en lektion, he he) mötte jag upp älskling på stan för han skulle bjuda mig på bio, bäst som han är :) ♥ Vi såg New Moon, jag var asinne i filmen och Albin höll på att somna. Haha. Sen åkte vi hem till honom och sov där.

Kom hem därifrån för en stund sedan och ska ta en dusch nu tänkte jag. I kväll ska jag till Disa med tjejerna, ska bli skitkul!


tönten. ♥


sometimes wishing's just no good

Var på väg till bussen, nästan framme. Av någon anledning fick jag för mig att kolla efter plånboken i väskan. Och den är inte där. FUCK. Bara att vända hem, ta nästa buss till skolan och missa mattelektionen.


be mine


Lyssna!

Tack för tipset Madde!

tjoho

JAG FICK MVG PÅ IDROTTSPROVET !

Förresten.

possibility

Överlevde första skoldagen! Tyvärr blev både jag och Sofia sjuka innan b-språket och var tvugna att gå till Espresso House för en fika. Det hjälpte, höhö... Var på sjukt bra humör idag konstigt nog, Sofia med så hade askul i skolan och på stan, flummade och garvade åt dåliga skämt haha. Fick med mig en bh hem från stan men inte så mycket mer. Hann inte kika så mycket så jag ska försöka gå på stan snart igen och köpa lite tröjor osv! Behöver köpa jeans också, alla jag har går sönder.


döda mig

Vill ta självmord här och nu men går ändå till skolan för att ha idrott första lektionen. Usch.

jossan & bio

Tja. Har kommit hem från stan nu! Jossan missa sitt tåg, så det blev att jag åkte hem till henne en kortis i stället :) Efteråt mötte jag upp mamma och vi gick och såg "Luftslottet som sprängdes" Den var bra tycker jag, har ju läst boken och var lite kritiskt till filmerna men they did fine ;) Nu ska jag käka pizza . pusssss


like i feel

Har värmt mig lite nu samt ätit lunch. Nu ska jag sminka mig igen eftersom det var snöstorm ute när jag gick och mitt smink rann. Kul. Men jag ser fortfarande fram emot att träffa Jossan, inget kan rubba mitt humör idag! Förutom att det skulle räknas som lördag i dag av nån anledning. Peppar peppar..




Trettondagjul (?!)

Jag måste få avreagera mig.

Hur faan ska man kunna veta att det är röd dag idag?! Jag gick ner till bussen, frös nästan ihjäl, jag stod och väntade på bussen i 15 min, frös ihjäl, jag ringde Jossan (utan vante!!! - min hand ramlade av) som bekräftade att det var röd jävla dag så bussfan kommer inte. Jag gick hem och dog av köld. Seriöst, det är minst -15 ute. -15! Mina ben är helt röda av köld, jag har vanliga strumpor, raggsockor och morgontofflor på mig men ändå kan jag inte känna mina tår. Nu ska jag dricka en liter te och gå i ide fram till vår.


going down town

HEJ.

Ska göra mig i ordning och mata kaninen, sen ska jag iväg mot stan och träffa Jossan :D Ska bli kul! Nu ska jag bara hitta nåt att ha på mig. puss ♥



Jag och min bästa vän ♥

jag dör

HAHAHAHAHAH. Mamma ville döda en varg i wow. Hähä. Hon lyckades (y)


summer








Spola fram till sommaren, please.


morrn

Nu har jag proppat i mig en fet frukost (Äggmackor, te och apelsinjuice ♥) och ska snart hitta på nåt att göra. Spela lite gitarr kanske.
Om ni inte kunde gissa vad jag gjorde i förra inlägget (rubriken var ju lite svårtolkad liksom) så spelade jag faktiskt wow. Nördarnas nördspel nr. 1. Hahaha. Det är en sån där gratis-prova-på-grej och jag kände för att bli lite crazy galen så ja... Inget jag kommer fastna för tror jag, håller mig till min älskade Mario.



WOW

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Ni kan aldrig gissa vad jag gör. Säger bara att jag dog efter att jag skulle döda en flygande höna och nu kan jag inte hitta min kropp.

slit my throat it's all I ever


Jobbet med Sofia igår gick jättebra! Det var krig mellan Sofia och mig mot kaffefläckarna, höhö. När vi var klara åkte jag hem till älskling där vi kollade på Ice Age 3 och åt popcorn (korn). ♥  Kom därifrån för en timme sen eller något och ska nog chilla framför en film ikväll. I morgon ska jag träffa Jossan, hur kul kommer det inte bli? Wiho ♥



eh

Sitter hos älskling nu. Vi sitter med varsin dator och skriver till varandra på faebook. Ja! ♥

drar mig

Nu ska jag borsta ur tovorna i mitt hår, klä på mig och dra från stan! (Eller egentligen in till stan)

Plus att jag hatar dunkuddar. Har man huvudet på ett ställe åker allt dun upp i kudden så att man tillslut ligger på i princip ingenting. Bara ett örngott.

Bajs bajs.

2 januari

Ligger i sängen efter att precis tagit en dusch. Aah, feeling fresh again! Spenderade kvällen, natten, morgonen och dagen hos min underbara pojkvän vilket var väldigt mysigt :) Vi bestämde oss för att äta ute idag. Vi gick till Burger King och tog med oss var sin Big King XXL Meny hem och kollade på Harry Potter. Trashy is classy. Det satt jävligt fint i alla fall, fast jag fick kramp i käkarna av att äta hamburgaren. (Den är verkligen XXL!)

I morgon ska jag jobba tillsammans med Sofia. Vad vi ska jobba med behåller jag för mig själv, höhö. Nu ska jag nanna kudden! bye ♥


min älsklings älskling. naerå, men han var allt lite beroende.

snilleblixt

Alltså jag är så jävla smart! Finns det nåt bättre jag kan göra just nu än att ligga i sängen och kolla på SVAMPBOB? Jag älskar Nickelodeon play ♥


2010

Redan 2010. Damn, det här året har gått så jävla fort.

Hade en jättebra kväll igår! Skålade i skumpa vid tolvslaget med Annika, Sofie och några sköna snubbar som hade festen, bl.a min granne! Världen är liten. Saknade min älskling vid tolvslaget, hade ju ingen att pussa :( Men jag överlevde, och nu ligger jag i sängen med Libertines i mina öron och ett vattenglas.. Får se vad som händer med resten av dagen! Hoppas ni får ett bra år! ♥

RSS 2.0